ParanyMaps – BarracaMaps

ACTIVE PARANYS THIS SEASON

PARANYS ACTIVOS ESTA TEMPORADA

PARANYS ACTIUS AQUESTA TEMPORADA

GOOGLE EARTH FILES WITH THE LOCATION OF ALL KNOWN PARANYS (MIGHT NOT BE ACTIVE THIS SEASON)

FICHEROS GOOGLE EARTH CON LA POSICIóN DE TODOS LOS PARANYS CONOCIDOS (PUEDEN NO ESTAR ACTIVOS ESTA TEMPORADA)

FITXERS GOOGLE EARTH AMB LA POSICIó DE TOTS ELS PARANYS CONEGUTS (PODEN NO ESTAR ACTIUS AQUESTA TEMPORADA)

LOCATION OF ALL KNOWN PARANYS IN GOOGLE MAPS (MIGHT NOT BE ACTIVE THIS SEASON)

GOOGLE MAPS CON LA POSICIóN DE TODOS LOS PARANYS CONOCIDOS (PUEDEN NO ESTAR ACTIVOS ESTA TEMPORADA)

GOOGLE MAPS AMB LA POSICIó DE TOTS ELS PARANYS CONEGUTS (PODEN NO ESTAR ACTIUS AQUESTA TEMPORADA)

ParanyMaps – BarracaMaps és una aplicació on es pot comprovar en temps real quina és l´activitat dels paranyers. A partir de la temporada de caça de 2007, voluntaris de totes les comarques on es practica aquesta tècnica de caça anirem aportant les nostres observacions per a que estiguen disponibles per a tothom.

En especial, volem facilitar als agents del Seprona i de la Guàrdia Rural la localització dels paranys i barraques actives. ParanyMaps – BarracaMaps mostra al mapa de Google Maps la localització exacta dels paranys i barraques que anem control·lant i també una llista dels paranys actius junt a la localització exacta en coordenades geogràfiques amb latitud i longitud (datum: WGS84; format: hddd.mm.mmm) i UTM.

Al mapa és fins i tot possible veure alguns paranys, ja que ja eren presents quan es prengueren les imatges per satèl·lit del Google Maps. En ocasions també mostrem fotos dels paranys.

ParanyMaps neix com a projecte conjunt d´algunes de les associacions ecologistes que han vingut lluitant per la fi d´aquesta tècnica il·legal de caça: GECEN, GEPEC,GER–Ecologistes en Acció i Acció Ecologista–Agró. El projecte ParanyMaps – BarracaMaps aporta proves per a suportar el “presumpte” delicte de prevaricació que ha denunciat el GECEN.