Voluntaris compromesos pel medi ambient

Arrel de la web > AE-Agró > Agenda > Projecte Emys 2011: Taller de col·locació de mornells i identificació de (...)

Voluntariat Ambiental

Projecte Emys 2011: Taller de col·locació de mornells i identificació de fauna aquàtica

Coneix amb Acció Ecologista-Agró la fauna de les nostres marjals

dijous 7 de juliol de 2011, per  AE-Agró

JPEG - 38.8 kB

DIJOUS 7 DE JULIOL, A PARTIR DE LES 17:30 HORES AL TANCAT DE LA PIPA DE L’ALBUFERA DE VALÈNCIA: Vols aprendre a diferenciar una tortuga autòctona (Emys orbicularis) d’una exòtica (Trachemys cripta)? Coneixes els peixos i els crustacis que habiten a les nostres marjals? Sabies que la majoria, com per exemple la carpa, el carpí o la perca sol són exòtics? Si vols descobrir els secrets de la fauna aquàtica de les nostres zones humides participa en este taller del Projecte Emys 2011, on a més a més aprendrem a pescar amb la tècnica tradicional de les nanses, concretament amb mornells, que seran les xarxes que utilitzarem per a fer el seguiment de les tortugues autòctones i capturar les exòtiques al Tancat de la Pipa i a les Marjals d’Almenara i de Rafalell i Vistabella.

Apunta’t al major voluntariat mai realitzat al País Valencià per a conservar i protegir a les nostres tortugues autòctones, les Emys Orbicularis.

T’esperem i les Emys també!!!

ON I QUAN: Dijous 7 de juliol, a partir de les 17:30 hores al Tancat de la Pipa del Parc Natural de l’Albufera de València.

MÉS INFORMACIÓ:

projecteemys@gmail.com

608 746 593 - 608 746 865

ORGANITZA: Acció Ecologista-Agró.

COL·LABORA: La Fundació internacional Global Nature, la Conselleria de Medi Ambient, la Confederació Hidrogràfica del Xúquer (Ministeri de Medi Ambient i Medi Rural i Marí) i el LIFE-Trachemys.

JPEG - 51.6 kB
Treballem pam a pam per a conservar les Emys, però ens fa falta la teua ajuda!!!
PDF - 1.6 MB
ConvocatòriaProjecteEmys2011

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : Projecte Emys 2011

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?