Arrel de la web > Col·lectius > València en Bici > Més de 5.000 ciutadans heu exigit l’Anell Ciclista de la Ronda (...)

València en Bici

Més de 5.000 ciutadans heu exigit l’Anell Ciclista de la Ronda Interior

Gràcies a tots per la vostra participació en esta ciberacció!!!

dilluns 4 de març de 2013, per  AE-Agró

Este diumenge 2 de març, la ciberacció per l’Anell Ciclista de la Ronda Interior va aplegar a les 5.000 signatures, la xifra que des de València en Bici-Acció Ecologista Agró ens havíem proposat per a formalitzar, davant de l’Ajuntament del Cap i Cassal, esta històrica reivindicació dels ciclistes de la ciutat. Moltes gràcies a tots pel vostre recolzament. Ara, anem a llançar una campanya per a visualitzar en el carrer i en la premsa la nostra petició, perquè no ens aturarem fins que l’Anell Ciclista siga una realitat!!!

Gràcies a tu, l’Anell Ciclista de la Ronda Interior de València cada vegada està més a prop. 5.000 ciutadans heu signat la ciberacció de València en Bici-Acció Ecologista Agró per a exigir a l’Ajuntament del Cap i Cassal que pose en marxa esta infraestructura ciclista, que revolucionarà el cor de la Capital del Túria: Millorarà la mobilitat en el centre de la ciutat i la farà més segura; Reduïra la contaminació i el soroll del trànsit; Serà un atractiu turístic que generarà nous projectes i empreses; Convidarà a més persones a usar la bici; Aproparà l’oferta cultural i d’oci a més persones i, especialment, transformarà a València en un referent del ciclisme urbà a l’Estat Espanyol i la resta d’Europa.

Després de superar les 5.000 firmes, el següent pas és formalitzar en l’ajuntament la petició de l’Anell Ciclista de la Ronda Interior. Esta demanda, a més a més de comptar amb el recolzament de totes les vostres signatures, anirà acompanyada d’una campanya, per a visualitzar públicament esta històrica reivindicació dels ciclistes de la ciutat: Assistirem a un ple municipal, presentarem la campanya a la premsa, convocarem una nova bicifestació, implicarem al major nombre possible d’agents socials, com per exemple associacions de veïns, empreses de la bici, del turisme, de la cultura...

Mentres es tramita la petició i portem endavant la campanya per a visualitzar-la, la ciberacció continuarà en marxa. Quantes més signatures arrepleguem, millor, perquè més força tindrà la nostra reivindicació. L’Anell Ciclista ha de ser el punt d’inflexió en la política l’Ajuntament de València, l’anell de compromís entre la ciutat i els seus habitants, entre la sostenibilitat i el transport, entre el medi ambient i el turisme. Amb el vostre recolzament ho anem a aconseguir. No pararem fins que l’Anell Ciclista de la Ronda Interior de València siga una realitat!!!

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : València en Bici instal·la un carril bici al carrer de Xàtiva per reivindicar una ronda interior ciclista

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?