Arrel de la web > Comissions > Energia > Prou de "Polítics Giratoris"

Comissió d’Energia

Prou de "Polítics Giratoris"

Ciberactua per a exigir que s’investiguen els vincles entre elèctriques i polítics

dimarts 4 de juny de 2013, per  AE-Agró

La Plataforma per un Nou Model Energètic llança una campanya ciutadana per a demanar a la Fiscalia Anticorrupció que investigue els vincles entre les grans empreses elèctriques espanyoles i els "Polítics Giratoris". Des d’Acció Ecologista-Agró, com organització que forma part d’esta plataforma estatal, animem a tots els nostres socis i simpatitzants a recolzar esta campanya. Ciberactua!!! Prou ja de Polítics Giratoris!!!

Mentre llegiu este article, un nou i monumental escàndol està a punt d’explotar. Durant els últims anys, els gegants de l’energia a Espanya podrien haver-se aliat amb influents polítics per a assegurar-se enormes beneficis mentre lliuraven una guerra bruta contra les energies renovables. Però, ara tenim l’oportunitat de traure a la llum estos tripijocs i reprendre la senda cap a un futur més verd i net.

Com si foren poderosos clubs de futbol, Iberdrola, Gas Natural Fenosa, Endesa i altres grans companyies han pentinat el parlament fitxant a expresidents de govern, ministres, secretaris d’estat... per a defendre els seus interessos multimilionaris. La seua pressió feroç està provocant la gradual demolició del sector de les energies netes en el nostre país, arravatant-nos el liderat que hem exercit durant anys. El resultat és indignant: un oligopoli d’empreses omplint-se les butxaques (tan sols tres companyies atresoren uns beneficis anuals de més de 6.000 milions d’euros anuals!), mentre els ciutadans paguem unes de les factures elèctriques més altes d’Europa i el sector de les renovables agonitza.

Però, si actuem ara podem donar-li una dramàtica bolcada a la situació: la Plataforma per un Nou Model Energètic està a punt de presentar una denúncia davant de la Fiscalia Anticorrupció, que evidencia els vincles entre empresaris i polítics i les conseqüències catastròfiques que es deriven, exigint una investigació a fons per a analitzar la possible desviació de poder i tràfic d’influències. Però, perquè la denúncia tinga èxit és fonamental demanar el suport de la ciutadania. Així que des d’Acció Ecologista-Agró, com organització que forma part d’esta plataforma estatal, et demanem que signes la petició.Ciberactua!!! Prou ja de Polítics Giratoris!!!

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : Un nou model energètic és possible i necessari

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?