Arrel de la web > Col·lectius > València en Bici > Jardí del Túria: ús i abús

València en Bici

Jardí del Túria: ús i abús

Ciclista, modera la velocitat i circula prudentment!!!

dilluns 14 d'octubre de 2013, per  AE-Agró

Des de València en Bici-Acció Ecologista Agró fem una crida a tots els ciclistes urbans perquè respecten a vianants i altres usuaris del Jardí del Túria. Malauradament, cada vegada són més els casos de ciclistes que circulen per este parc a gran velocitat, provocant accidents i conflictes amb vianants i altres usuaris de la bici. Per això, demanem que modereu la velocitat i circuleu prudentment. El Jardí del Túria és un parc, no un velòdrom!!!

Atenció a totes les persones usuàries de la bici en el Jardí del Túria de València, especialment, als que xafen el pedal més d’allò necessari: vos recordem que la velocitat de pas per este parc ha de ser adequada al context. Per desgràcia, s’estan produint moltes caigudes i atropellaments que en molts casos requerixen l’assistència d’ambulàncies. Ningú no desitja que ocórrega una desgràcia major i tampoc que, per culpa d’alguns ciclistes imprudents, la imatge de tots els usuaris de la bici quede desprestigiada i s’acaben prenent mesures dràstiques contra les bicicletes en el parc.

Si vols circular amb la teua bicicleta a velocitats elevades, pots "competir" en la calçada entre els cotxes, però mai no entre els vianants, caminants i gent que utilitza el Jardí del Túria per a l’ús que està concebut: un lloc d’oci i d’esbarjo, tranquil i segur. Malauradament, açò també està ocorrent en els carrils bici del Saler i del Parc Fluvial del Túria. On està el respecte ciclista en estos espais on, per anar de passeig tranquil·lament amb la bici o caminant, et desplacen de manera agressiva i perillosa?

Des de València en Bici-Acció Ecologista Agró som conscients que esta crida no serà del gust d’alguns usuaris de bicicleta, però són ja moltes les veus que estan alertant d’esta situació de malestar, abús i riscos innecessaris.

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : Los ciclistas reclaman a las conductores más respeto

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n'esteu, escriviu a continuació l'identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d' inscriure's.

Connexióinscriure'scontrasenya oblidada?

Inici
Biodiversitat

Darrers articles

Darrers articles