Arrel de la web > AE-Agró > Agenda > Clàssic Ride València

València en Bici

Clàssic Ride València

T’esperem a la segona Tweed Ride que es celebra a la capital del Túria!!!

diumenge 23 de novembre de 2014, per  AE-Agró

DIUMENGE 23 DE NOVEMBRE: Este mes de novembre la bicicleta torna a convertir-se en una màquina del temps. El diumenge 23 de novembre es celebra la segona edició de la Tweed Ride al Cap i Cassal, una cita impulsada per València en Bici-Acció Ecologista Agró que ens farà viatjar a principis del segle XX gràcies a la nostra amiga de dos rodes. La Clàssic Ride València, un passeig amb bicicletes clàssiques que inclou picnic a l’aire lliure en el llit del Túria, arrancarà a les 11:00 hores a les Torres de Serrans, per a recórrer a continuació els carrers del centre de la ciutat.

Per a participar, només has de fer un donatiu de 3 euros, que inclou dorsal, xapa i fotografia commemorativa, degustació d’orxata i poder participació en els premis i sortejos de la Clàssic Ride València. Els diners recaptats seran per a sufragar els costos d’esta Tweed Ride, que només compta amb el patrocini de xicotets comerços locals. Si al final la recaptació dels vostres donatius és superior a la de les despeces de l’esdeveniment, eixos diners sobrants es donaran a alguna ONG de col·lectiu que desenvolupe la seua activitat preferentment a la ciutat de València.

Enguany, volem que la Clàssic Ride València, a més a més d’una festa de la bici, siga un acte amb finalitat social. Així que quanta més gent participe, més gent es beneficiarà d’esta Tweed Ride. T’apuntes a este viatge al passat???

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : Espai Ràdio Klara: Classic Ride’14

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?

Inici
Biodiversitat

Darrers articles

Darrers articles