Arrel de la web > Notķcies > Blogs > Espai Rądio Klara > Espai Rądio Klara: BIOagradables

Lliure Directe

Espai Rądio Klara: BIOagradables

Desé programa de la quarta temporada

dijous 5 de febrer de 2015, per  AE-Agró

En el desé programa de la quarta temporada de l’espai radiofņnic d’Acció Ecologista-Agró en Lliure Directe (Rądio Klara, 104.4 FM Valčncia) hem parlat amb tres voluntaris del grup BIOagradables, col·lectiu que es dedica a la neteja de platges i a l’estudi dels residus que per desgrącia s’acumulen en els ecosistemes litorals. Concretament, el nostre company Marcos Pla, conductor del programa, ha entrevistat a Oldman G. Lazhar, Evana Caven i Emilio Beladiez, coordinador BIOagradables.

A més a més, al final del programa el nostre company Marcos Pla també ha parlat amb David Blanco, un dels cofundadors i actual president de Surf and Clean, una associació sense ąnim de lucre constituļda per surfistes i que té com a objectiu donar a conéixer la problemątica dels residus marins.

Si t’agraden les nostres propostes radiofņniques, ajuda’ns a difondre-les compartint en xąrcies socials, per whatsapp o boca o boca. I recorda que pots escoltar el programa en el 104.4 FM a Valčncia ciutat o voltants i també online, en el teu mņbil/tablet amb la funció de rądio o via internet mņbil amb l’aplicació TuneIn. I si vols vindre com a pśblic, només has d’enviar un correu electrņnic a infoaccio@accioecologista-agro.org i ens posarem en contacte amb tu. T’esperem!!!

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : Espai Rądio Klara: Fusta cremada

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n'esteu, escriviu a continuació l'identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d' inscriure's.

Connexióinscriure'scontrasenya oblidada?

Inici
Biodiversitat

Darrers articles

Darrers articles