Arrel de la web > Notícies > Blogs > Espai Ràdio Klara > Espai Ràdio Klara: Assemblea General’15

Lliure Directe

Espai Ràdio Klara: Assemblea General’15

Onzé programa de la quarta temporada

divendres 20 de febrer de 2015, per  AE-Agró

En l’onzé programa de la quarta temporada de l’espai radiofònic d’Acció Ecologista-Agró en Lliure Directe (Ràdio Klara, 104.4 FM València) hem parlat amb el Miguel Crespo, cap de premsa d’AE-Agró. Concretament, el nostre company Marcos Pla, conductor del programa, l’ha entrevistat amb motiu de l’Assemblea General Ordinària d’AE-Agró per a fer un repàs als principals èxits i als projectes més destacats que la nostra organització ha desenvolupat durant 2014. Per exemple, el primer banc de palla d’arròs de l’Albufera de València, l’Aula Cavanilles, la flama de Saggas (que per fi hem aconseguit apagar) o l’hivernacle que hem construït amb canyes a La Costera de Puçol.

A més a més també hem comptat amb la participació de Laura Martínez, voluntària d’AE-Agró i coordinadora del Projecte Emys 2014. Laura ens ha contat el seu vincle emocional amb la Marjal de Rafalell i Vistabella-Massamagrell, que per desgràcia ha patit un greu incendi esta mateixa setmana. En este aiguamoll, censant tortugues, Laura va conéixer a la seua actual parella i pare de la seua filla Gara.

Si t’agraden les nostres propostes radiofòniques, ajuda’ns a difondre-les compartint en xàrcies socials, per whatsapp o boca o boca. I recorda que pots escoltar el programa en el 104.4 FM a València ciutat o voltants i també online, en el teu mòbil/tablet amb la funció de ràdio o via internet mòbil amb l’aplicació TuneIn. I si vols vindre com a públic, només has d’enviar un correu electrònic a infoaccio@accioecologista-agro.org i ens posarem en contacte amb tu. T’esperem!!!

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : Espai Ràdio Klara: BIOagradables

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n'esteu, escriviu a continuació l'identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d' inscriure's.

Connexióinscriure'scontrasenya oblidada?

Inici
Biodiversitat

Darrers articles

Darrers articles