Voluntaris compromesos pel medi ambient

Arrel de la web > AE-Agró > Agenda > Concentració en defensa de la Marjal de Rafalell i Vistabella-Massamagrell

Horta Nord

Concentració en defensa de la Marjal de Rafalell i Vistabella-Massamagrell

Vine a exigir a les administracions que s’impliquen en la protecció d’este aiguamoll!!!

dissabte 28 de febrer de 2015, per  AE-Agró

DISSABTE 28 DE FEBRER: Després de l’enèsim incendi que ha patit la Marjal de Rafalell i Vistabella-Massamagrell (Horta Nord, València), el col·lectiu comarcal d’Acció Ecologista-Agró Horta Nord organitza, amb la col·laboració dels companys de Marfull-AE Agró, una concentració de protesta en este aiguamoll. L’objectiu d’esta convocatòria és denunciar l’abandonament d’esta zona humida i exigir a les autoritats competents (Conselleria d’Infraestructures, Territori i Medi Ambient, Ajuntament de València i Ajuntament de Massamagrell ) la protecció efectiva de la marjal.

Des d’AE-Agró Horta Nord exigim una gestió adequada de les administracions per tal de recuperar tots els valors ambientals d’este aiguamoll i reduir així els riscos que produeixen els incendis, tant sobre la flora i la fauna d’esta zona humida com sobre les persones i infraestructures que l’envolten. Per això, convidem a totes les persones preocupades per la conservació del nostre medi ambient i per millorar la qualitat de vida del nostre entorn a participar amb nosaltres en esta jornada reivindicativa.

El punt de trobada serà la platja de La Pobla de Farnals (Horta Nord, València), on hem quedat este dissabte, 28 de febrer, a les 11:00 hores. Concretament, al final del Carrer Massamagrell, on acaben les urbanitzacions de La Pobla de Farnals i comença la platja de la Marjal de Rafalell i Vistabella-Massamagrell. T’esperem!!!

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : AE-Agró reivindica la protecció de la Marjal del Puig amb motiu del Dia Mundial de les Zones Humides

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?