Arrel de la web > Notķcies > Blogs > Espai Rądio Klara > Rądio Klara: Samaruc Digital

Lliure Directe

Rądio Klara: Samaruc Digital

Primer programa de la cinquena temporada

dimarts 29 de setembre de 2015, per  AE-Agró

El passat dimarts, 22 de maig, arrancą la cinquena temporada de l’espai radiofņnic d’Acció Ecologista-Agró a Lliure Directe (Rądio Klara, 104.4 FM Valčncia). En este primer programa del curs 2015-16 el nostre company Marcos Pla, conductor de l’espai, va entrevistar a Fčlix Tena, Xelo Miralles i Įlvaro Olavarrķa, responsables de Samaruc Digital.

Este nou portal transmčdia valencią d’informació mediambiental, que es presenta este dimecres, 30 de setembre, al Jardķ Botąnic de la Universitat de Valčncia, naix amb el repte de mostrar la biodiversitat que alberga tota la geografia valenciana i els problemes que l’afecten, sense oblidar una mirada constant al conjunt del planeta.

Si t’agraden les nostres propostes radiofņniques, ajuda’ns a difondre-les compartint en xąrcies socials, per whatsapp o boca o boca. Recorda que el programa el pots escoltar en el 104.4 FM a Valčncia ciutat i voltants o online a Rądio Klara. També en el teu mņbil/tablet amb la funció de rądio o via internet mņbil amb l’aplicació TuneIn. I si vols vindre com a pśblic, envia’ns un correu a infoaccio@accioecologista-agro.org i ens posarem en contacte amb tu!!! T’esperem!!!

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : Espai Rądio Klara: Assemblea General’15

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n'esteu, escriviu a continuació l'identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d' inscriure's.

Connexióinscriure'scontrasenya oblidada?

Inici
Biodiversitat

Darrers articles

Darrers articles