Voluntaris compromesos pel medi ambient

Arrel de la web > AE-Agró > Agenda > La Costera de Puçol: Ruta teatralitzada "Saps com fer un aeroport (...)

Horta Nord

La Costera de Puçol: Ruta teatralitzada "Saps com fer un aeroport d’abelles?"

T’esperem per a donar la benvinguda al nou any amb Calderona Viva!!!

dissabte 2 de gener de 2016, per  AE-Agró

DISSABTE 2 DE GENER: Calderona Viva torna el pròxim dissabte 2 de gener a La Costera de Puçol (Horta Nord, València) per a representar l’espectacle familiar Saps com fer un aeroport d’abelles? Esta ruta teatralitzada, que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Puçol, discorre per l’itinerari botànic dissenyat per Acció Ecologista-Agró en este paratge natural municipal, que està sota la custòdia del territori dels ecologistes des de 2011.

Si vols descobrir com fer un aeroport d’abelles i compartir un matí de natura i família amb Benito Milhomes, obrer i pensador, i Amaia, la reina de les abelles de La Costera, apunta’t ja a esta activitat enviant un correu electrònic a avillalba@calderonaviva.com o telefonant al 626 679 579. Però, fes-ho ràpid, perquè les places són limitades!!!

El punt de trobada per als participants serà l’aparcament del Poliesportiu Municipal de Puçol, on t’esperem a les 11:00 hores amb Calderona Viva per a donar la benvinguda al nou any.

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : Màgia a la llum de la lluna amb Calderona Viva

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?