Arrel de la web > Col·lectius > Sueca-Muntanyeta dels Sants > Dia de l’Arbre a l’Assut de Sueca

Muntanyeta dels Sants

Dia de l’Arbre a l’Assut de Sueca

50 voluntaris pinten de verd la ribera del Xúquer

dimarts 2 de febrer de 2016, per  AE-Agró

El passat dissabte, 30 de gener, la Regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Sueca (La Ribera Baixa, València) organitzà amb la col·laboració de la Muntanyeta dels Sants-Acció Ecologista Agró el Dia de l’Arbre. La cita va ser a l’Assut de Sueca, junt al Riu Xúquer, on els 50 participants en esta activitat van plantar tamarits (Tamarix gallica), sargueres (Salix sp.) i xops blancs (Populus alba). A més a més, es va realitzar un taller d’identificació d’aus. El pròxim diumenge, 7 de febrer, la Muntanyeta dels Sants-AE Agró et convida a participar en una nova plantació de vegetació de ribera a l’Assut de Sueca per a continuar pintant de verd este racó del Xúquer. T’esperem!!!

El passat dissabte, 30 de gener, va ser un gran dia. 50 voluntaris ens vam reunir a l’Assut de Sueca (La Ribera Baixa, València) per a celebrar el Dia de l’Arbre en este preciós racó del Riu Xúquer. L’activitat, convocada per la Regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Sueca amb la col·laboració de la Muntanyeta dels Sants-Acció Ecologista Agró, va arrancar amb un passeig en bici des de la Plaça de l’Ajuntament fins a l’Assut, on després vam plantar arbres de diferents espècies de vegetació de ribera. Concretament, tamarits (Tamarix gallica), sargueres (Salix sp.) i xops blancs (Populus alba).

Finalitzada la plantació, els participants en el Dia de l’Arbre van aprendre a identificar les aus que podem contemplar en este racó del Xúquer i en l’entorn del Parc Natural de l’Albufera de València amb un taller que va impartir el grup Nattur. El pròxim diumenge, 7 de febrer, la Muntanyeta dels Sants-AE Agró convoca una nova plantació a l’Assut de Sueca, per a continuar pintant de verd este paratge natural. Així que et convidem a participar i a difondre esta activitat. Ens vorem a les 10:00 hores a la Plaça de l’Ajuntament de Sueca per a anar a l’Assut en bici, on arribarem aproximadament a les 10:30 hores. T’esperem!!!

Bon any des del Cavall Bernat

A més a més de celebrar el Dia e l’Arbre, el passat mes de gener la Muntanyeta dels Sants arrancà les activitats de 2016 amb la ja tradicional pujada al Cavall Bernat, el cim de la Serra de Corbera. Amb esta excursió, que vam realitzar el dissabte 2 de gener i que enguany complia la seua edició número tretze, vam voler donar la benvinguda al nou any des de d’alt d’este emblemàtic cim de 587 metres d’altitud.

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : La Muntanyeta dels Sants continua pintant de verd la ribera del Xúquer

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?