Arrel de la web > Col·lectius > València en Bici > Del cor de València al cor de l’Horta

València en Bici

Del cor de València al cor de l’Horta

Més de 200 ciclistes participen en esta ruta de la xarxa d’itineraris no motoritzats

dijous 10 de març de 2016, per  AE-Agró

El passat diumenge, 6 de març, València en Bici-Acció Ecologista Agró, L’Horta En Moviment, Per l’Horta, Biciescuela Valencia, Col·lectiu Soterranya, ABICVAL i l’Ajuntament pedani de Carpesa convocaren la ruta bici-senderista "Del cor de València al cor de l’Horta". Esta activitat, que comptà amb la participació de més de 200 ciclistes, tenia com a objectiu presentar l’itinerari dissenyat per València en Bici-AE Agró per a connectar el Cap i Casal amb les pedanies del nord de la ciutat. Este recorregut és un dels diferents itineraris que actualment s’estan traçant per tot el País Valencià per a crear una xarxa autonòmica i comarcal de rutes no motoritzades, projecte que impulsa l’històric Paco Tortosa.

Després de presentar la setmana passada a Silla (Horta Sud, València) la xarxa comarcal i autonòmica de rutes no motoritzades del País Valencià, este cap de setmana el projecte que impulsa l’històric Paco Tortosa ha continuat rodant. Concretament per la comarca de L’Horta Nord amb la ruta bici-senderista "Del cor de València al cor de l’Horta".

Esta activitat, organitzada per València en Bici-Acció Ecologista Agró amb la col·laboració de L’Horta En Moviment, Per l’Horta, Biciescuela Valencia, Col·lectiu Soterranya, ABICVAL i l’Ajuntament pedani de Carpesa, va congregar el passat diumenge, 6 de març, a més de 200 persones de totes les edats. Els participants en este passeig ciclista van començar a pedalejar en les Torres de Serrans i, després d’eixir de la ciutat, van recórrer l’Horta per camins agrícoles fins a la Plaça del Poble de Carpesa. Durant la ruta també van visitar les pedanies de Poble Nou, Benifaraig i Borbotó i la localitat d’Alfara del Patriarca

L’excursió inclogué punts de gran valor històric i paisatgístic, com per exemple el Monestir de Sant Miquel dels Reis o el Racó de l’Anell, i es va realitzar amb un ritme tranquil. Perquè, com diu l’amic Paco Tortosa, "anar massa ràpid és la negació del viatge".

Des de València en Bici volem mostrar el nostre agraïment a tots els participants en esta ruta bici-senderista, que ens va servir per a explicar i difondre la nostra proposta d’itinerari no motoritzat per a connectar la ciutat amb les pedanies del nord. I volem mostrar una vegada més el nostre recolzament a la xarxa autonòmica i comarcal de rutes no motoritzades que impulsa Paco Tortosa, un projecte que esperem que molt prompte siga realitat i on s’inclourà este itinerari que connecta el cor de la ciutat amb el cor de l’Horta.

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : La conselleria aborda con los colectivos ciclistas de l’Horta el diseño del Anillo Verde Metropolitano de Valencia

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n'esteu, escriviu a continuació l'identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d' inscriure's.

Connexióinscriure'scontrasenya oblidada?

Inici
Biodiversitat

Darrers articles

Darrers articles