Voluntaris compromesos pel medi ambient

Arrel de la web > Notícies > Paterna es mobilitza per a salvar La Mola

Pam a pam

Paterna es mobilitza per a salvar La Mola

Concentració davant del Palau de la Generalitat per a aturar Puerto Mediterráneo

dilluns 9 de maig de 2016, per  AE-Agró

El passat dissabte, 7 de maig, la plataforma "La Mola és nostra-Paterna Respira" convocà una concentració davant del Palau de la Generalitat Valenciana per a exigir la protecció d’este paratge natural, que actualment es troba amenaçat per Puerto Mediterráneo. La protesta comptà amb el recolzament d’entitats de la societat civil com Acció Ecologista-Agró, Per L’Horta, Plataforma per Russafa, Salvem el Botànic, Plataforma pel Comerç Valencià o Ca Revolta. També es van sumar a la concentració Compromís, Podem i Esquerra Unida de Paterna (Horta Oest, València). Si no pogueres vindre a esta acció, recorda que encara estàs a temps de ciberactuar i de participar en més activitats per a salvar La Mola!!!

La Mola de Paterna (Horta Oest, València) representa l’últim gran espai lliure de construcció en l’àrea metropolitana de València on passejar, anar en bicicleta i gaudir de la natura. Tanmateix, el seu futur és incert. Este paratge, format per pins i antics cultius d’oliveres i garroferes, es troba amenaçat per Puerto Mediterráneo, un projecte per a construir el major centre comercial d’Europa.

Per a tractar d’aturar este macroprojecte i salvar este espai natural, la plataforma "La Mola és nostra-Paterna Respira" ha llançat una campanya que compta amb la col·laboració de diferents entitats de la societat civil, com per exemple Acció Ecologista-Agró, Per L’Horta, lPlataforma per Russafa, Salvem el Botànic, Plataforma pel Comerç Valencià o Ca Revolta, i el recolzament de Compromís, Podem i Esquerra Unida de Paterna.

Amb motiu d’esta campanya, la plataforma ha creat una petició en Change.org que ja ha aconseguit superar les 1.000 firmes. I el passat dissabte, 7 de maig, va convocar una concentració en defensa de La Mola davant del Palau de la Generalitat Valenciana. Durant la resta del mes de maig, la plataforma té programades altres tres accions. La primera serà el 14 de maig, dia en el qual s’estrenarà el curtmetratge La Mola és nostra. Després, el 17 de maig, es presentarà el projecte del Pla Regulador d’Usos del Paratge Natural Municipal de La Mola. Finalment, per al 21 de maig hi ha convocat un debat i concert.

Des d’AE-Agró, com a entitat que recolza a la plataforma "La Mola és nostra-Paterna Respira", convidem a tots els nostres socis i simpatitzants a participar en les activitats programades en defensa de La Mola. A més a més, et demanem que, si encara no has ciberactuat, signes la petició de la plataforma. Perquè La Mola és nostra i la volem verda!!!

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : Puerto Mediterráneo destruirà més ocupació que crearà

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?

Inici
Biodiversitat

Darrers articles

Darrers articles