Voluntaris compromesos pel medi ambient

Arrel de la web > AE-Agró > Agenda > Colla Verda: Neteja i plantació al Delta del Palància

Voluntariat Ambiental

Colla Verda: Neteja i plantació al Delta del Palància

Ajuda’ns a posar en valor la desembocadura del riu!!!

dissabte 14 de maig de 2016, per  AE-Agró

DISSABTE 14 DE MAIG: La Comissió d’Educació Ambiental d’Acció Ecologista-Agró organitza este dissabte, 14 de maig, una nova activitat de la Colla Verda, el grup de voluntariat ambiental de l’Ajuntament de Sagunt (Camp de Morvedre, València) i AE-Agró. Esta vegada la cita serà al Delta del Riu Palància, un dels espais naturals més importants de la capital del Camp de Morvedre i on la Colla Verda porta anys treballant per a restaurar els seus valors mediambientals.

Amb el voluntariat del pròxim dissabte volem reivindicar el Delta com a espai natural. Volem que tot el món conega la seua importància com a ecosistema i també els diferents impactes humans que patix. Si vols ajudar-nos amb esta tasca, t’esperem a les 10:00 hores per a netejar els residus que s’acumulen en la desembocadura del riu i per a plantar lliris grocs (Iris pseudacorus). A més a més, també farem seguiment dels lliris que vam plantar l’any passat.

Tenim molta feina!!! Així que esperem comptar amb la teua col·laboració. Si vols participar en este voluntariat ambiental, només has d’enviar un correu electrònic a la Comissió d’Educació Ambiental d’AE-Agró (agromorvedre@gmail.com) o telefonar pel matí al 962 690 854. El termini d’inscripció finalitza el dijous 12 de maig. Apunta’t ja!!!

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : La Colla Verda facilita la nidificació dels fumarells en la Finca de Penya

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?