Voluntaris compromesos pel medi ambient

Arrel de la web > AE-Agró > Agenda > Jornada de control de posidònia

Camp de Morvedre

Jornada de control de posidònia

T’esperem en esta proposta de voluntariat submarí!!!

dissabte 9 de juliol de 2016, per  AE-Agró

DISSABTE 9 DE JULIOL: Acció Ecologista-Agró Camp de Morvedre i el Club Buzos et conviden este dissabte, 9 de juliol, a participar en un voluntariat submarí per a realitzar el seguiment i control d’una praderia de posidònia que tenim localitzada davant de la platja d’Almardà de Sagunt. El punt de trobada per als bussos serà el club nàutic de Canet d’En Berenguer Puerto Siles, on hem quedat a les 9:00 hores.

L’activitat compta amb la col·laboració de l’Institut d’Ecologia Litoral i s’emmarca dins del programa POSIMED. Si vols participar en esta immersió, pots telefonar al 678 494 876 o vindre a la xerrada que organitzem este divendres a Puerto Siles per a preparar esta jornada de control de posidònia. T’esperem!!!

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : AE-Agró recolza la denúncia dels pescadors de Sagunt contra una piscifactoria per embrutar el fons marí

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?