Voluntaris compromesos pel medi ambient

Arrel de la web > Col·lectius > L’Horta Nord > Activitats > La màgia de les estreles torna a La Costera

Horta Nord

La màgia de les estreles torna a La Costera

Teatre a la llum de la Lluna amb Calderona Viva i AE-Agró

dilluns 18 de juliol de 2016, per  AE-Agró

El passat divendres, 15 de juliol, el col·lectiu comarcal d’Acció Ecologista-Agró Horta Nord, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Puçol i la Diputació de València, convidà al mag Antares i la maga Casiopea a visitar el Paratge Natural Municipal de La Costera. Més de trenta persones, la majoria d’ells xiquets, van gaudir d’una nit inoblidable amb estos mags de la factoria de personatges de Calderona Viva. Amb ells, grans i menuts van descobrir les estreles i els seus secrets en esta muntanyeta de la Serra Calderona, que AE-Agró custodia des de 2011. Si no vas poder vindre i vols compartir amb nosaltres una nova jornada de teatre a la llum de la lluna, pren nota: els mags de les estreles tornaran l’11 d’agost a La Costera.

Descobrir les estreles, la seua màgia, l’origen del nom de les constel·lacions, els planetes, l’enigmàtic símbol del zodíac número tretze... Estos són només alguns dels molts i divertits ingredients del còctel galàctic de l’espectacle Els mags de les estreles, una actuació per a grans i menuts que el passat divendres, 15 de juliol, Calderona Viva va representar de nou al Paratge Natural Municipal de La Costera de Puçol (Horta Nord, València).

Esta activitat, organitzada per Acció Ecologista-Agró amb la col·laboració de l’Ajuntament de Puçol i la Diputació de València, va reunir en esta muntanyeta de la Serra Calderona a més de trenta persones, molts d’ells xiquets i xiquetes, que van viure una nit inoblidable de teatre i diversió a la llum de la lluna. Com ja van fer l’estiu passat, el mag Antares i la maga Casiopea van anar desvelant un a un els secrets de les estreles amb els seus jocs, històries i contes.

Si et vas quedar amb les ganes de vindre i viure en persona este espectacle nocturn per a tota la família, no et preocupes. El pròxim 11 d’agost, dijous, amb motiu de les llàgrimes de Sant Llorenç, els mags de les estreles de Calderona Viva tornaran a La Costera, un paratge natural que AE-Agró custodia des de 2011. Així que estigues atent i apunta’t ràpid perquè les places són limitades!!!

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : Calderona Viva estrena ruta teatralitzada a La Costera de Puçol

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?