Voluntaris compromesos pel medi ambient

Arrel de la web > AE-Agró > Agenda > Tancat de la Pipa: Dia Mundial de les Aus a l’Albufera

Custòdia del Territori

Tancat de la Pipa: Dia Mundial de les Aus a l’Albufera

T’esperem amb la teues millors plomes!!!

diumenge 2 d’octubre de 2016, per  AE-Agró

DIUMENGE 2 D’OCTUBRE: Amb motiu del Dia Mundial de les Aus, Acció Ecologista-Agró i SEO/BidLife et convidem a visitar el Tancat de la Pipa. L’activitat començarà a les 10:00 hores al Port de Catarroja, des d’on solcarem els canals del Parc Natural de l’Albufera de València fins arribar a la Pipa. Durant el passeig en barca, identificarem les aus que ens trobem pels canals i els arrossars i, una vegada estem al nostre tancat, disfrutarem d’una jornada de portes obertes en l’estació d’anellament dels nostres companys de SEO/BirdLife.

Si vols celebrar el Dia Mundial de les Aus en esta àrea de reserva de l’Albufera, propietat de la Confederació Hidrogràfica del Xúquer (CHX), envia un correu electrònic a visitas@tancatdelapipa.net. Això sí, has de vindre disfressat per a participar en el concurs "Convertix-te en au per un dia". Així que t’esperem amb les teues millors plomes!!!

A més a més d’esta activitat, et recordem que també pots celebrar el Dia Mundial de les Aus a l’Albufera amb les activitats programades pel parc natural i l’Ajuntament de València. Concretament, dissabte observant les aus del bosc de la Devesa i diumenge en el Centre d’Interpretació del Racó de l’Olla.

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : Volem un món amb aus!

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?