Voluntaris compromesos pel medi ambient

Arrel de la web > AE-Agró > Agenda > Colla Verda: Plantació de flora dunar a la platja d’Almardà

Voluntariat Ambiental

Colla Verda: Plantació de flora dunar a la platja d’Almardà

Jornada de natura a la vora de la mar

dissabte 22 d’octubre de 2016, per  AE-Agró

DISSABTE 22 D’OCTUBRE: La Colla Verda de Sagunt (Camp de Morvedre, València) et convida a una nova activitat de natura a la vora de la mar el pròxim dissabte, 22 d’octubre, a les 10:00 hores. L’objectiu? Millorar la biodiversitat de la platja d’Almardà, on el grup de voluntariat ambiental de l’Ajuntament de Sagunt i Acció Ecologista-Agró protagonitzarà una plantació de flora dunar.

El punt de trobada per als participants serà el Bar Ruiz i també aprofitarem la jornada per a eliminar vegetació exòtica invasora, com per exemple curatall (Carpobrotus edulis). Les espècies autòctones que plantarem han sigut facilitades pel CIEF, el Centre per a la Investigació i Experimentació Forestal de la Generalitat Valenciana, que també produïx flora dunar.

Si vols sumar-te a esta convocatòria de la Colla Verda, només has d’enviar un correu electrònic a agromorvedre@gmail.com o telefonar pel matí al 962 690 854. No ho dubtes i apunta’t. Ajuda’ns a conservar i millorar els valors naturals de la platja d’Almardà!!!

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : Jornada de conservació ambiental als muntanyars d’Almardà

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?