Voluntaris compromesos pel medi ambient

Arrel de la web > AE-Agró > Agenda > Plantació de flora dunar a Puçol

Horta Nord

Plantació de flora dunar a Puçol

Vine a pintar de verd la platja!!!

diumenge 11 de desembre de 2016, per  AE-Agró

DIUMENGE 11 DE DESEMBRE: El col·lectiu comarcal d’Acció Ecologista-Agró Horta Nord organitza, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Puçol, dos plantacions de flora dunar este mes de desembre. La cita, que s’ha hagut d’ajornar dues vegades per la pluja, serà finalment el dissabte 10 i el diumenge 11 de desembre, si l’oratge ho permet. Concretament a la zona nord de la platja de Puçol, on AE-Agró i el consistori d’esta localitat iniciaren en l’any 2012 un projecte de restauració dunar per a combatre l’erosió que patia este punt de la costa valenciana.

Fins al moment, hem aconseguit reintroduir una vintena d’espècies autòctones i també minimitzar la pèrdua d’arena en este racó del nostre litoral. Però, volem augmentar encara més la seua biodiversitat i embellir-lo amb més plantes. Per això, et convidem a participar en estos dos voluntariats mediambientals per a pintar de verd la platja amb l’ajuda del Club de Pesca Puçol, la Falla Camí La Mar i el club de submarinisme Trotafons.

L’activitat, que també compta amb la col·laboració de l’Oficina Tècnica del Servei Devesa Albufera de l’Ajuntament de València, començarà a les 10:00 hores els dos dies i es perllongarà durant tot el matí. El punt de trobada serà la Plaça l’Assegador, ubicada junt al passeig marítim de la platja de Puçol. Si tens qualsevol dubte o necessites més informació, pots telefonar al 691 077 424 o al 679 908 238. T’esperem per a pintar la platja de verd!!!

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : La flora dunar de Puçol viatja al campament de Greenpeace

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?

Inici
Biodiversitat

Darrers articles

Darrers articles