Arrel de la web > AE-Agró > Agenda > Trobada amb Ricardo Almenar, autor de "El Bosc Protector"

Comissió Forestal

Trobada amb Ricardo Almenar, autor de "El Bosc Protector"

Vine a descobrir i debatre esta proposta de futur dels ecosistemes forestals valencians

dimarts 20 de desembre de 2016, per  AE-Agró

DIMARTS 20 DE DESEMBRE: La Comissió Forestal d’Acció Ecologista-Agró et convida el pròxim dimarts, 20 de desembre, a participar en una trobada oberta amb Ricardo Almenara, biòleg, investigador, divulgador i autor del llibre "El Bosc Protector", un assaig on este expert en sostenibilitat mediambiental planteja una proposta alternativa per a assegurar la pervivència de les nostres masses forestals.

La cita serà a la Casa Verda de València (C/Portal de la Valldigna, NÚM, 15, baix) on t’esperem a les 19:30 hores per a analitzar i debatre amb Ricardo Almenar la seua proposta de futur per als nostres boscos. Què planteja? Doncs, que els propietaris forestals i els habitants del medi rural reben compensacions de tota la societat valenciana pels serveis ambientals que la vegetació natural aporta de manera gratuïta i que superen àmpliament els pobres rendiments productius de les zones forestals.

Com? Amb un impost finalista, provinent de les activitats que generen gasos d’efecte hivernacle i consum d’aigua, que aniria a parar directament a la conservació i manteniment dels ecosistemes forestals que ajuden a combatre el Canvi Climàtic i a recarregar els aqüífers. Si vols conéixer més a fons la proposta de "El Bosc Protector" no ho dubtes i participa en la trobada. T’esperem!!!

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : Ecologistes i experts demanen actuacions més efectives i menys agressives contra el Tomicus

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n'esteu, escriviu a continuació l'identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d' inscriure's.

Connexióinscriure'scontrasenya oblidada?

Inici
Biodiversitat

Darrers articles

Darrers articles