Arrel de la web > AE-Agró > Agenda > Dia de l’Arbre de Sagunt: Romeu, Paratge Natural Municipal (...)

Camp de Morvedre

Dia de l’Arbre de Sagunt: Romeu, Paratge Natural Municipal ja!

Ni a Romeu ni al Pinyal! No volem més pedreres a Sagunt!

diumenge 29 de gener de 2017, per  AE-Agró

DIUMENGE 29 DE GENER: El Grup d’Estudis Mediambientals "Salvador Vilalta" del Centre d’Estudis del Camp de Morvedre organitza este diumenge, 29 de gener, el Dia de l’Arbre de Sagunt, plantació que enguany tornarà a celebrar-se a la Muntanya de Romeu. La cita, que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sagunt, el Consell Agrari, l’Associació de Veïns Ciutat Vella, l’Associació Bonilles-Romeu i la Fundació Bancaixa Sagunt, té com a objectiu reivindicar la protecció com a Paratge Natural Municipal de Romeu, muntanya on actualment Lafarge-Holcim explota la pedrera del Salt del Llop.

Esta reforestació comptarà amb la participació de la plataforma EL PINYAL NO ES TOCA!, formada actualment per una quinzena d’entitats, ajuntaments i organitzacions que, com Acció Ecologista-Agró, s’oposen a l’obertura d’una nova pedrera per part de Lafarge-Holcim al Barranc de la Catalana. Si vols participar en esta plantació reivindicativa, tens dues opcions: Estar a les 9:30 hores al Trinquet de Sagunt i pujar caminant a Romeu, estar a les 10:30 a la Plaça Mestre Rodrigo (Camí Bonilles) si véns amb cotxe o estar a les 9:15 hores als paellers de Faura si véns des d’algun dels pobles de La Vall de Segó. La reforestació començarà a les 11:00 hores a la zona de la Casa Pésol-Bonilles.

Des d’AE-Agró emplacem a tots els nostres socis i simpatitzants a participar en el Dia de l’Arbre per a mostrar el rebuig de la ciutadania a l’obertura de més pedreres a Sagunt. Romeu, Paratge Natural Municipal Ja!!! El Pinyal no es toca!!! No volem més pedreres!!!

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : Salvem la Catalana!

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?

Inici
Biodiversitat

Darrers articles

Darrers articles