Arrel de la web > AE-Agró > Agenda > Taller d’educació ambiental i creació artística sobre la Marjal dels (...)

Horta Nord

Taller d’educació ambiental i creació artística sobre la Marjal dels Moros

Deixa germinar la teua creativitat per a buscar l’equilibri entre ecologia i economia

diumenge 19 de febrer de 2017, per  AE-Agró

DIUMENGE 19 DE FEBRER: Esta hivern el col·lectiu comarcal d’Acció Ecologista-Agró Horta Nord i el programa d’innovació educativa d’aprenentatge servei (APS-SEDI) de la Universitat de València et conviden, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Puçol, a participar en dos tallers d’educació ambiental i creació artística sobre els conflictes ambientals que patixen la Marjal dels Moros i La Costera de Puçol, paratge natural municipal que està sota la custòdia del territori ecologista.

La primera cita serà el pròxim diumenge, 19 de febrer, quan continuarem celebrant el Dia Mundial de les Zones Humides amb el taller dedicat a la Marjal dels Moros. L’activitat serà de 10:00 a 13:00 hores a l’Aula Natura i l’Aula Multiusos de La Costera, on reflexionarem sobre els problemes que amenacen la conservació d’este aiguamoll i deixarem germinar la nostra creativitat artística per a plasmar en el paper idees per a buscar un equilibri sostenible entre ecologia i economia. El pròxim 12 de març, repetirem este taller interdisciplinar, però centrant-nos en els conflictes ambientals de La Costera.

Amb esta iniciativa, recomanada per a tots els públics però especialment per a xiquets i xiquetes de més de 9 anys, esperem estimular una major capacitat de decisió i participació de la ciutadania en la política mediambiental local. Si tens qualsevol dubte o necessites més informació, pots telefonar al 691 077 424 o al 679 908 238. Només per participar, et regalarem el cartell d’oronetes i falcies de Puçol i, a més a més, et tenim més sorpreses preparades... Així que agafa el teu estoig i vine a posar en valor la preservació i la conscienciació mediambiental dels espais naturals de Puçol a través de la pintura. T’esprem!!!

*Esta activitat estava programada per al diumenge 12 de febrer, però per motius meteorològics s’ha traslladat al diumenge 19 de febrer.

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : Dia Mundial de les Zones Humides a la Marjal dels Moros

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?