Arrel de la web > AE-Agró > Agenda > La Costera de Puçol: Reforestació amb Cor i Muntanya

Horta Nord

La Costera de Puçol: Reforestació amb Cor i Muntanya

Vine a pintar de verd esta muntanyeta de la Serra Calderona!!!

dissabte 25 de febrer de 2017, per  AE-Agró

DISSABTE 25 DE FEBRER: Després de celebrar el Dia de l’Arbre a La Costera de Puçol, el col·lectiu comarcal d’Acció Ecologista-Agró Horta Nord et convida a una nova plantació en este paratge natural municipal, que està sota la custòdia del territori ecologista des de 2011. La cita serà este dissabte, 25 de febrer, quan convoquem la reforestació amb el club Cor i Muntanya que haguérem d’ajornar l’11 de febrer pel mal oratge.

El punt de trobada per als participants en esta plantació, que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Puçol, serà l’Aula Multiusos de La Costera (antics Polvorins de Riotinto), on hem quedat a les 10:30 hores. L’objectiu d’esta activitat és continuar pintant de verd este paratge natural municipal amb espècies autòctones com carrasques (Quercus ilex) i alborcers (Arbutus unedo).

A més a més, este diumenge, 26 de febrer, et convidem a participar en una segona jornada de reforestació. Concretament en una nova edició del Dia de l’Arbust, que enguany dedicarem a embellir la zona dels horts d’oci de La Costera i a continuar reforestant les zones afectades pel Tomicus destruens i l’Orthotomicus serosus, plaga que va obligar a tallar quasi 500 pins blancs (Pinus halepensis) en esta muntanyeta de la Serra Calderona. Si tens qualsevol dubte o necessites més informació sobre estes plantacions, pots telefonar al 691 077 424 o al 679 908 238. T’esperem este cap de setmana per a pintar de verd La Costera!!!

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : La Costera rep 200 visites durant la tardor de portes obertes d’AE-Agró

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?