Arrel de la web > Col·lectius > València en Bici > Visita a les obres de l’Anell Ciclista

València en Bici

Visita a les obres de l’Anell Ciclista

Esta infraestructura transformarà per complet la mobilitat en el centre de la ciutat

dimarts 14 de febrer de 2017, per  AE-Agró

El passat divendres, 10 de febrer, València en Bici-Acció Ecologista Agró va visitar les obres de l’Anell Ciclista per a celebrar una trobada amistosa amb els treballadors i tècnics que estan executant esta infraestructura ciclista. El motiu? Doncs, commemorar este gran èxit de la comunitat ciclista i rememorar l’acció protagonitzada per València en Bici-AE Agró en 2010 per a reivindicar l’Anell Ciclista, una infraestructura de 4,7 km que transformarà per complet la mobilitat en el centre de la ciutat. Des de València en Bici volem agrair a totes les persones, institucions i empreses implicades en este projecte el vostre treball per a fer de la Capital del Túria una urbs més amable, ciclable i segura

Entre les dues fotos de la dreta han transcorregut set anys. En la primera imatge veiem els nostres companys de València en Bici-Acció Ecologista Agró instal·lant un carril-bici de cartró en el Carrer Xàtiva. Amb esta acció, realitzada amb motiu de la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible 2010, València en Bici-AE Agró tornava a exigir l’Anell Ciclista de la Ronda Interior, una històrica petició que després de 23 anys de reivindicació ja comença a ser una realitat.

I així ho podem constatar en la segona foto, que il·lustra la visita que València en Bici va realitzar a les obres de l’Anell Ciclista el passat divendres, 10 de febrer, per a celebrar una trobada amistosa amb l’equip d’operaris i tècnics que treballen actualment en este projecte. La visita va servir per a compartir impressions sobre esta tan desitjada infraestructura ciclista i, com no, per a recordar i commemorar l’acció de 2010.

Set anys després, el somni de l’Anell Ciclista ja és quasi realitat i, a més a més, podem reunir-nos representants municipals, tècnics, treballadors d’obra pública i activistes en un projecte comú, cosa impensable amb l’anterior Ajuntament de València. Precisament, la visita del passat divendres la vam acabar entregant-li a l’actual regidor de Mobilitat, Giuseppe Grezzi, una còpia del primer cartell reivindicatiu de l’Anell Ciclista, que en l’any 1994 exigíem amb el lema "Carril Bici a la Ronda Ja!".

Des de València en Bici volem agrair a totes les persones, institucions i empreses implicades en el projecte de l’Anell Ciclista el vostre treball per a fer de la Capital del Túria una urbs més amable, ciclable i segura. Amb l’Anell Ciclista hem donat un gran pas per a calmar i pacificar el trànsit en la Ronda Interior. El següent i necessari repte serà reduir la intensitat i la velocitat del trànsit en la ronda per a millorar la qualitat ambiental i la seguretat urbana en tot este entorn urbà. Pam a pam, pedalada a pedalada, segur que ho aconseguirem.

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : Un any del govern del "Canvi"

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?