Arrel de la web > AE-Agró > Agenda > Jornada de reflexió del Banc de Palla de l’Albufera: Agroecologia (...)

Pam a pam

Jornada de reflexió del Banc de Palla de l’Albufera: Agroecologia & Conservació

Vine a descobrir què es pot fer amb una bala de palla!!!

dijous 23 de febrer de 2017, per  AE-Agró

DIJOUS 23 DE FEBRER: Acció Ecologista-Agró i la Cooperativa Agroecològica L’Aixada com Eixida, entitats que, amb la col·laboració del CERAI (Centre d’Estudis Rurals i d’Agricultura Internacional), hem impulsat la tercera edició del Banc de Palla d’Arròs de l’Albufera, convoquem este dijous, 23 de febrer, una jornada de reflexió sobre este projecte que conjuga agroecologia i conservació i que, en 2016, va comptar amb el suport de l’Ajuntament de Catarroja, el Consell Agrari Municipal de l’Ajuntament de València i la Comunitat de Regants del Tancat de la Sardina.

La cita serà a les 19:00 hores la Casa Verda, la seu d’AE-Agró a la ciutat de València que es troba ubicada en el número 15 del carrer Portal de la Valldigna. La jornada consistirà a presentar els resultats de 2016 del Banc d’Arròs de l’Albufera, que enguany ha empacat 600 bales, i també algunes de les iniciatives que han desenvolupat els col·lectius i usuaris que s’han implicat en este projecte.

Així, per exemple, comptarem amb la presència de l’Observatori Ciutadà de l’Horta (Per l’Horta), la Xarxa d’Escoles de l’Horta i Cabanyal Horta, que explicaran els seus projectes de conservació i educació territorial participativa amb la palla de l’arròs. A més a més, també vorem altres propostes d’ús. Concretament, Cmplastik ens parlarà de mobiliari urbà amb palla d’arròs i plàstic reciclat i el Consell Agrari Municipal de la gestió de la recollida i del compostatge de restes orgàniques de Mercavalència i de la palla d’arròs.

Com no, també vorem més propostes i projectes dels usuaris del Banc de Palla de l’Albufera, que majoritàriament impulsen iniciatives d’economia circular que volem posar en valor i difondre. Així que ja saps, este dijous vine a la Casa Verda per a descobrir què es pot fer amb una bala de palla!!!

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : Banc de Palla d’Arròs: una aposta agroecològica per la defensa del territori

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n'esteu, escriviu a continuació l'identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d' inscriure's.

Connexióinscriure'scontrasenya oblidada?

Inici
Biodiversitat

Darrers articles

Darrers articles