Arrel de la web > AE-Agró > Agenda > Xerrada: "L’envellida nuclear de Cofrents, un gran perill"

Tanquem Cofrents

Xerrada: "L’envellida nuclear de Cofrents, un gran perill"

Mantindre en funcionament la central és jugar a la ruleta russa

dijous 23 de febrer de 2017, per  AE-Agró

DIJOUS 23 DE FEBRER: La plataforma Tanquem Cofrents organitza este dijous, 23 de febrer, una xerrada sobre l’obsoleta central valenciana. L’acte comptarà amb la presència com a ponents de Josep Ferris, metge especialista en salut ambiental, i Jordi Bigues, periodista i membre fundador d’Acció Ecologista-Agró. La cita serà a les 18:30 hores a l’Octubre Centre de Cultura Contemporània (carrer Sant Ferran, NÚM. 12, 46001 València).

L’acte s’emmarca en la campanya de Tanquem Cofrents per a aturar el Magatzem Temporal Individualitzat (MTI) que Iberdrola vol construir a la nuclear valenciana, pas previ per a perllongar encara més el funcionament d’esta envellida central. Si vols saber perquè Cofrents representa un gran perill i perquè mantindre-la en funcionament es com jugar a la ruleta russa, vine a la xerrada de dijous. Nuclear? No, gràcies!!! Tanquem Cofrents i totes les demés!!!

La plataforma Tanquem Cofrents està formada per Acció Ecologista Agró, Ecologistas en Acción, Greenpeace, Plataforma Per Un Nou Model Energètic, Salvemos Mijares, Xúquer Viu, Plataforma A Contrapèl, Espai Alternatiu, Intersindical Valenciana i CGT.

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : Iberdrola ens roba i contamina!

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?