Arrel de la web > AE-Agró > Agenda > Assemblea General d’AE-Agró

Pam a pam

Assemblea General d’AE-Agró

Benvolgudes amigues, benvolguts amics, socis i sòcies

dissabte 25 de març de 2017, per  AE-Agró

DISSABTE 25 DE MARÇ: Ens dirigim a vosaltres com cada any per a convocar-vos a l’Assemblea General Ordinària i prèviament a l’Assemblea Extraordinària d’Acció Ecologista-Agró que tindran lloc a la seu de la Casa Verda a València, al carrer Portal de la Valldigna, NÚM. 15, baix. Les dues assemblees es celebraran el proper dissabte 25 de març.

Pel que respecta a l’Assemblea Extraordinària, es celebrarà a les 10:00 hores en primera convocatòria i a les 10:15 hores en segona convocatòria. Tindrà com únic punt de l’ordre del dia la modificació puntual dels estatuts. La proposta que hem elaborat per a presentar-la a l’Assemblea la podeu trobar com a document adjunt d’este article. No obstant, tindrem còpies impreses perquè pugueu consultar-les el dia de l’Assemblea.

Pel que respecta a l’Assemblea General Ordinària, l’hora de celebració és a les 10:45 en primera convocatòria i a les 11:00 en segona. Els punts de l’ordre del dia són els següents:

  • 1. Lectura i aprovació de l’Acta de l’Assemblea General Ordinària de 2016.
  • 2. Informe de Gestió de l’any 2016.
  • 3. Informe i aprovació, si és procedent, dels comptes de 2016.
  • 4. Presentació i aprovació, si és procedent, del pressupost per a 2017.
  • 5. Renovació de càrrecs de la Comissió Permanent
  • 6. Precs i preguntes.

La documentació dels punt 3 i 4, comptes i balanços de 2016 i la proposta dels pressupostos per a 2017, els podeu trobar en la secció d’informació econòmica, pressupostària i estadística del Portal de Transparència d’AE-Agró.

L’Acta de l’Assemblea General Ordinària de 2016 la teniu com a document adjunt d’este article, així que procedirem directament a la seua aprovació si ningú no presenta correccions o modificacions. Vos recomanem que la llegiu abans d’acudir a la reunió.

Com tots els anys, les comissions de treball, els projectes i els col·lectius comarcals o locals podran exposar el treball realitzat durant 2016 i els objectius que tenen fixats per al futur. Totes i tots podrem vore, opinar i participar en estes exposicions. L’assistència a l’Assemblea comporta el repte de poder decidir sobre el funcionament de l’organització i el privilegi d’escoltar a la resta de companys i companyes. Per això, considerem que esta cita és de gran importància per a tots els membres de l’associació.

Com sempre, a través de la web, Facebook i Twitter (@AEAgro), podeu accedir a bona part de la informació que es tractarà el dia 25 de març, com la proposta de modificació dels estatuts i el comptes d’AE-Agró. A més a més, durant els pròxims dies rebreu per correu postal la convocatòria de l’Assemblea. Per a poder debatre entre tots i totes estaria bé que li pegareu una ullada als documents abans de la reunió.

Per descomptat, també podeu acudir a la Casa Verda per a informar-vos i recollir les butlletes d’inscripció per a convidar els vostres amics, amigues i familiars a associar-se a AE-Agró, ja que l’acció i participació de les sòcies i els socis del col·lectiu és la base de la seua existència, i la capacitat d’influència, junt a les quotes, ens donen i garantixen la independència de l’associació respecte dels poders polítics i econòmics.

Moltes gràcies pel vostre suport i esperem trobar-nos el dia 25 de març, rebeu les salutacions de la Comissió Permanent d’AE-Agró.

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : Què has de fer per a deduir-te la quota d’AE-Agró en la declaració de la renda?

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?