Arrel de la web > AE-Agró > Agenda > Parlem de Bicis: Biciactivistes a Amèrica del Sud

València en Bici

Parlem de Bicis: Biciactivistes a Amèrica del Sud

Col·loqui sobre projectes de promoció de la bici a l’Argentina, l’Uruguai i el Brasil

dijous 16 de març de 2017, per  AE-Agró

DIJOUS 16 DE MARÇ: En 2009, Buenos Aires, la capital de l’Argentina, va apostar amb força per la bicicleta. Es va expandir notablement la infraestructura ciclista i es va inaugurar el servei de bicicleta pública, a més a més d’una potent campanya mediàtica a favor de l’ús de la nostra amiga de dues rodes. Però, esta aposta per la mobilitat sostenible no va estar exempta de dificultats. Determinats mitjans de comunicació van generar un clima hostil amb els ciclistes que, d’un dia per a un altre, es van convertir en la causa de tots els problemes de la ciutat.

Aleshores, Julián Grobe i Nicolás Dubois van posar en marxa el projecte Biciactivistes, que els va portar a realitzar un viatge de 3.000 km per l’Argentina, l’Uruguai i el Brasil per a cercar iniciatives sobre la promoció i la sensibilització de l’ús de la bicicleta. El pròxim dijous, 16 de març, Julián i Nicolás, convidats per València en Bici-Acció Ecologista-Agró, ens contarà esta apassionant aventura per Amèrica del Sud i quin va ser el resultat de la seua experiència. La cita serà a les 19:00 hores al Jardí Botànic de València, on t’esperem en la primera convocatòria de 2017 del cicle de col·loquis "Parlem de Bicis".

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : Parlem de Bicis amb Encicle

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?