Arrel de la web > AE-Agró > Agenda > La Costera de Puçol: Ruta teatralitzada "Saps com fer un aeroport (...)

Horta Nord

La Costera de Puçol: Ruta teatralitzada "Saps com fer un aeroport d’abelles?"

Vine a celebrar l’arribada de la primavera amb Calderona Viva!!!

diumenge 26 de març de 2017, per  AE-Agró

DIUMENGE 26 DE MARÇ: Amb l’arribada de la primavera Calderona Viva torna a La Costera per a representar l’espectacle familiar Saps com fer un aeroport d’abelles? Esta activitat, organitzada per Acció Ecologista-Agró amb la col·laboració de l’Ajuntament de Puçol (Horta Nord, València), serà el pròxim diumenge 26 de març, quan t’esperem en este paratge natural municipal de la Serra Calderona per a gaudir d’una jornada de teatre i natura amb Benito Milhomes, obrer i pensador, i Amaia, la reina de les abelles de La Costera.

Si vols descobrir com fer i què és un aeroport d’abelles, apunta’t ja a esta nova cita amb Calderona Viva a La Costera de Puçol. Per a participar només has d’enviar un correu electrònic a avillalba@calderonaviva.com o telefonar al 626 679 579. Però dóna’t pressa, perquè les places són limitades!!!

El punt de trobada per als participants serà l’aparcament del Poliesportiu Municipal de Puçol, on hem quedat a les 11:00 hores per a pujar a La Costera, un paratge natural municipal que des de 2011 custodia AE-Agró. T’esperem per a celebrar amb Calderona Viva l’arribada de la primavera!!! No hi faltes!!!

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : La màgia de les estreles torna a La Costera

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?