Arrel de la web > AE-Agró > Agenda > Cinefòrum sobre el documental "Safari"

Pam a pam

Cinefòrum sobre el documental "Safari"

T’esperem a Aragó Cinema per a analitzar i debatre sobre el turisme de caça

dijous 23 de març de 2017, per  AE-Agró

DIJOUS 23 DE MARÇ: El pròxim dijous, 23 de març, Aragó Cinema projectarà a les 19:00 hores Safari d’Ulrich Seidl. Este documental mostra com turistes austríacs viatgen a Àfrica per a caçar zebres i girafes i tracta d’entendre i fer-nos entendre què passa pel cap d’esta gent: per què maten animals com una girafa, quines són les armes que utilitzen, les tarifes per animal abatut, les emocions que experimenten al matar, les relacions amb el personal local que s’ocupa del turisme armat...

Després de la projecció del documental Safari es celebrarà un col·loqui, organitzat per Aragó Cinema i El Rebrot de la Vida, i en el qual participaran representats d’Acció Ecologista-Agró, SEO/BirdLife i Fundación Alma Animal. Així que et convidem a participar en este cinefòrum per a analitzar i debatre sobre el turisme i la caça, tant a Àfrica com a casa nostra.

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : Col·loqui al MuVIM sobre Drets Humans i mobilitat sostenible

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?