Arrel de la web > Notícies > Campament de Pasqua: Tota pedra fa paret!

Pam a pam

Campament de Pasqua: Tota pedra fa paret!

En abril torna esta apassionant aventura educativa per a xiquets d’entre 8 i 14 anys.

divendres 31 de març de 2017, per  AE-Agró

Un any més Acció Ecologista-Agró organitza amb Kyrios Educación el campament infantil de l’associació, que en esta edició porta per lema "Tota pedra fa paret" i serà en Pasqua. Concretament del 18 al 21 d’abril al Paratge Natural Municipal de La Costera. La cita compta amb el suport de l’Ajuntament de Puçol i la participació de La Granja de Bitxos i Calderona Viva, dos dels col·laboradors habituals del projecte de custòdia del territori que AE-Agró desenvolupa a La Costera. Els únics requisits per a participar en el campament són tindre entre 8 i 14 anys i voler aprendre a estimar cada pam de la nostra natura. El preu és de 161 euros per a fills, nets i germans de socis i sòcies d’AE-Agró i de 171 per a no associats. T’apuntes???

Ja ho tenim tot enllestit per al campament de Pasqua d’Acció Ecologista-Agró, una apassionant aventura educativa que enguany es celebrarà al Paratge Natural Municipal de La Costera de Puçol (Horta Nord, València). La cita, que compta amb la col·laboració de Kyrios Educación, serà del dimarts 18 al divendres 21 d’abril i inclourà tot tipus de dinàmiques d’educació ambiental: tallers, jocs, excursions, projeccions d’audiovisuals i moltes més sorpreses. L’objectiu? Que els més menuts aprenguen a estimar i defensar cada pam de la nostra natura.

Enguany el lema elegit és "Tota pedra fa paret" i amb ell jugarem per a desenvolupar les activitats dels quatre dies del campament. Així, el primer dia li explicarem als xicotets agrons que "Les persones també fan paret" amb un divertit joc de motivació i una activitat sobre les campanyes que actualment desenvolupa AE-Agró per a conservar el medi ambient. A més a més, comptarem amb la visita de Miguel Crespo, coordinador del projecte de custòdia del territori de La Costera, que donarà la benvinguda als xiquets i xiquetes del campament.

El segon dia la gran protagonista de la jornada serà la flora mediterrània i, sota el lema "Tot arbre fa paret", realitzarem jocs i excursions per a descobrir les plantes més emblemàtiques de les nostres muntanyes. I, per a fer-ho, comptarem amb l’ajuda de Calderona Viva, que representarà la seua ruta teatralitzada Saps com fer un aeroport d’abelles? en el sender botànic de La Costera. A més a més, visitarem els horts ecològics d’este paratge natural municipal i el viver forestal que AE-Agró gestiona en esta muntanyeta de la Serra Calderona.

La fauna del bosc mediterrani serà la temàtica que centrarà les activitats del tercer dia del nostre campament de Pasqua. Perquè "Tot animal també fa paret". Amb diferents dinàmiques educatives explicarem als més menuts els serveis ambientals que ens regala la fauna. Per exemple, el control biològic de plagues que realitzen els ocells insectívors i les rates penades. I tindrem com a mestres als companys de La Granja de Bitxos, amb els quals hem instal·lat a La Costera caixes-niu per a aus, refugis per a rates penades, hotels per a insectes i, fins i tot, caus artificials per a rates cellardes.

Finalment, l’últim dia els xicotets agrons entraran en acció, "perquè ells també fan paret". Concretament al poble de Puçol, on aniran d’excursió per a explicar què han aprés durant el campament i conscienciar a veïns i veïnes de la importància d’estimar i conservar cada pam de la nostra natura. Eixe dia, a més a més, es reuniran amb el regidor de Medi Ambient de l’Ajuntament de Puçol, Juanjo Manzaneque, que escoltarà les reivindicacions dels més menuts per a viure en equilibri amb el Planeta.

Si com nosaltres creus en el bé comú i vols que els teus fills també compartisquen estos valors d’estima a la natura, no ho dubtes i apunta’ls ja al nostre campament de Pasqua. El preu per a fills, nets i germans de sòcies i socis d’AE-Agró és de 161 euros i per a no associats és de 171 euros. Si necessites més informació, fer-nos qualsevol suggerència o formalitzar la inscripció, visita el blog del campament. Però, dóna’t pressa, perquè només hi ha 30 places i el període d’inscripció ja està obert!!!

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : Campament de Pasqua d’AE-Agró, una oportunitat única per a aprendre a estimar cada pam de la nostra natura

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?