Arrel de la web > Projectes > Educació ambiental > La Casa Penya > La Casa Penya reobrirà les seues portes a partir de Pasqua

La Casa Penya

La Casa Penya reobrirà les seues portes a partir de Pasqua

AE-Agró i l’Ajuntament de Sagunt firmen el nou contracte per a la custòdia del territori i l’ús públic del centre d’educació i voluntariat ambiental de la Marjal d’Almardà-Almenara

dimecres 5 d’abril de 2017, per  AE-Agró

El passat divendres, 31 de març, Acció Ecologista-Agró i l’Ajuntament de Sagunt van signar el nou contracte per a la custòdia del territori i l’ús públic de la Casa Penya, el període del qual serà de dos anys (prorrogables fins a un màxim de quatre) i pel qual la nostra entitat rebrà anualment 72.315 euros. A més a més del centre d’educació i voluntariat ambiental de la Marjal d’Almardà-Almenara, l’acord inclou l’ús públic i la custòdia dels terrenys municipals de la Finca de Penya, la reserva de fauna silvestre impulsada per AE-Agró a la Marjal d’Almardà. Gràcies a l’entesa amb el consistori, la Casa Penya per fi reobrirà les seues portes. Concretament en Pasqua, quan programarem visites guiades per a veïns, veïnes i turistes.

A partir del pròxim diumenge 16 d’abril, la Casa Penya, el centre d’educació i voluntariat ambiental de la Marjal d’Almardà-Almenara, obri de nou les seues portes. Eixe dia i el següent diumenge, el 23 d’abril, Acció Ecologista-Agró organitzarà dues visites guiades pel matí per a difondre i explicar a veins, veïnes i turistes els tresors naturals de la Marjal d’Almardà. A més a més, després de Pasqua, la Casa Penya començarà a obrir les seues portes regularment els diumenges i fins i tot també entre setmana.

Estes visites guiades, així com les activitats d’educació ambiental i la resta de convocatòries d’ús públic que AE-Agró programarà a la Casa Penya, són fruit del contracte signat el passat divendres, 31 de març, entre la nostra organització i l’Ajuntament de Sagunt, entitat propietària del centre d’educació i voluntariat ambiental de la Marjal d’Almardà-Almenara.

El contracte té un període de vigència de dos anys, prorrogables com a màxim fins a quatre, i el seu objecte és la custòdia del territori i l’ús públic dels immobles i instal·lacions municipals de la Casa Penya i dels terrenys municipals de la Finca de Penya, la reserva de fauna silvestre que va impulsar AE-Agró a la Marjal d’Almardà i on la nostra associació desenvolupa diferents projectes de custòdia del territori amb propietaris privats.

Per a executar este contracte, l’adjudicació del qual AE-Agró va guanyar en concurs públic, la nostra organització, única associació ecologista valenciana que té la declaració d’entitat d’utilitat pública, rebrà de l’Ajuntament de Sagunt 72.315 euros anualment. Este pressupost, que inclou l’IVA, s’haurà de justificar semestralment amb les memòries corresponents, així com amb un informe anual dels treballs realitzats i del personal contractat.

Des d’AE-Agró sempre hem defensat el potencial de la Casa Penya per a convertir-se en un referent mediambiental, tant a la comarca del Camp de Morvedre com per a la resta del País Valencià. Així que anem a reobrir les seues portes amb més il·lusió que mai per a posar en valor i difondre els tresors naturals del centre d’educació i voluntariat ambiental de la Marjal d’Almardà. Si els vols descobrir, ja saps: t’esperem a partir de Pasqua a la Casa Penya. Només has d’enviar un correu electrònic agromorvedre@gmail.com o telefonar pels matins al 960 263 617. T’apuntes???

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : La Casa Penya frega els 500 visitants durant l’estiu

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?