Arrel de la web > Col·lectius > València en Bici > Bicifest València 2017

València en Bici

Bicifest València 2017

València Capital Mediterrània de la Bicicleta

dijous 20 d’abril de 2017, per  AE-Agró

El passat dimecres 12 d’abril, la Regidoria de Mobilitat del Cap i Casal va presentar al públic el Bicifest València 2017, un espai de trobada, de participació, d’aprenentatge i de cultura ciclista en tota la seua diversitat que es celebrarà del 8 al 31 de maig. Este esdeveniment, el primer d’estes característiques que s’organitza a la ciutat, té com a objectius, a curt i mitjà termini, el foment de l’ús de la bicicleta i aconseguir que València siga declarada Capital Mediterrània de la Bici. Des del col·lectiu de València en Bici-Acció Ecologista Agró estem encantades amb esta iniciativa, ja que pensem que pot ajudar molta gent a conéixer a la comunitat bicicletera de la ciutat i animar-la a sumar-se a esta.

La bicicleta com a peça clau de la Mobilitat Sostenible està millorant les ciutats i la forma en què ens relacionem amb elles. La bici també estan generant una gran quantitat d’iniciatives i projectes vinculats a l’ocupació, la inclusió, l’accessibilitat, la diversitat, la innovació, la formació, la tecnologia, el disseny, el turisme, l’oci i l’esport.

Bicifest València en la seua primera edició de primavera de 2017 pretén crear espais de trobada entre la creixent comunitat ciclista i la pròpia ciutat. Valencia Capital Mediterrània de la Bicicleta és per tant una xicoteta mostra de la creativitat, la il·lusió, la vitalitat i les possibilitats que anem a compartir juntes durant el desenvolupament d’aquest programa d’activitats per al mes de maig.

Tot açò amb l’afegit que un company del col·lectiu de València en Bici-Acció Ecologista Agró, Fernando Mafé, és el coordinador de la iniciativa. Així que tindrem garantit que tot el programa d’activitats del Bicifest València estarà summament cuidat i desbordarà afecte cap a la bici per tots els costats. Des d’ací aprofitem per a donar-li la nostra més sincera enhorabona.

El Bicifest València se celebrarà des del pròxim 8 de maig fins al 31 d’eixe mateix mes, sent la setmana del 8 al 14 la més carregada d’activitats, segons el programa que podem trobar en la pàgina web de l’esdeveniment. El dissabte 13 és el dia elegit per a la Bicimostra, on les companyes de València en Bici-AE Agró posarem una carpa carregada de sorpreses i activitats per als que vos acosteu a vore’ns. Per ara, vos deixem amb un divertit vídeo de presentació del Bicifest València.

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : Inaugurem l’Anell Ciclista

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?