Arrel de la web > Projectes > Educació ambiental > La Casa Penya > Deixa’t seduir per la Casa Penya

La Casa Penya

Deixa’t seduir per la Casa Penya

Vine a descobrir els tresors naturals de la Marjal d’Almardà-Almenara

dimecres 3 de maig de 2017, per  AE-Agró

Durant els mesos de maig i juny, Acció Ecologista-Agró i l’Ajuntament de Sagunt (Camp de Morvedre, València) et proposem que et deixes seduir per la Casa Penya, el centre d’educació i voluntariat de la Marjal d’Almardà-Almenara. A partir del pròxim 10 de maig, la Casa Penya obrirà les seues portes tots els dimecres i dijous, d’11:00 a 13:30 hores. A més a més, la Comissió d’Educació Ambiental d’AE-Agró organitzarà cada dos diumenges una visita guiada a la Casa Penya, activitat que també inclourà un passeig per la Reserva de Fauna Silvestre de la Finca de Penya. La primera visita serà el diumenge 13 de maig, quant t’esperem a la Casa Penya per a descobrir-te els tresors naturals de la Marjal d’Almardà.

Després de romandre tancada al públic des de setembre de 2016, la Casa Penya de Sagunt (Camp de Morvedre, València) per fi ha tornat a obrir les seues portes durant les vacances de Pasqua. En total, en les dues visites guiades organitzades per Acció Ecologista-Agró i l’Ajuntament de Sagunt, més de 60 veïns i turistes s’han deixa’t seduir pel centre d’educació i voluntariat ambiental de la Marjal d’Almardà-Almenara.

I ara volem que més gent continue deixant-se seduir per la Casa Penya i pels tresors naturals de les nostres zones humides, tresors, com per exemple, la Finca de Penya, la reserva de fauna silvestre que AE-Agró custodia a la Marjal d’Almardà. Amb este objectiu, a partir del pròxim 10 de maig, este centre d’educació i voluntariat ambiental obrirà les seues portes tots els dimecres i dijous de maig i juny, d’11:00 a 13:30 hores.

L’objectiu? Doncs, que amants de la natura, veïns, turistes i curiosos puguen "inspeccionar" pel seu compte la Casa Penya i descobrisquen, amb l’exposició permanent i la resta d’equipaments d’este centre mediambiental, els tresors naturals dels ecosistemes mediterranis litorals: la platja, el saladar i la marjal.

A més a més, a partir del diumenge 13 de maig, la Comissió d’Educació Ambiental d’AE-Agró celebrarà una visita guiada a la Casa Penya cada dos caps de setmana. La visita, que com les jornades de portes obertes serà d’11:00 a 13:30 hores, inclourà un passeig per la Finca de Penya per a mostrar la fauna i flora d’esta reserva de fauna silvestre.

Si vols rebre més informació, concertar una visita per a grups o necessites realitzar qualsevol altra consulta, envia un correu electrònic a visitescasapenya@gmail.com o telefona pels matins al 960 263 617. Deixa’t seduir per la Casa Penya i vine a marjalejar!!!

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : La Casa Penya, una aposta segura pel turisme de natura i l’educació ambiental

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?