Voluntaris compromesos pel medi ambient

Arrel de la web > Col·lectius > València en Bici > València pedaleja al ritme del Bicifest

València en Bici

València pedaleja al ritme del Bicifest

El Cap i Casal aspira a convertir-se en Capital Mediterrània de la Bicicleta

dilluns 15 de maig de 2017, per  AE-Agró

Fomentar l’ús de la bicicleta i aconseguir que València siga declarada Capital Mediterrània de la Bici. Estos són els dos grans reptes del Bicifest València 2017. Esta esdeveniment, que organitza la Regidoria de Mobilitat del 8 al 31 de maig, pretén ser un espai de trobada, participació, aprenentatge i cultura ciclista en tota la seua diversitat. I amb este objectiu durant la seua primera setmana s’han programat activitats de tots tipus. Per exemple, la Bicimostra que es va celebrar el passat dissabte, 13 de maig, al Jardí del Túria, on València en Bici-Acció Ecologista Agró va instal·lar un punt informatiu per a explicar el seu treball per a transformar el Cap i Casal en una ciutat més sostenible, amable, segura i ciclable.

El passat dilluns, 8 de maig, arrancava el Bicifest València 2017 amb un acte institucional carregat de simbolisme: el primer Plenari de la Bici de la història l’Ajuntament de València. Després, durant la resta de la setmana, la ciutat no ha parat de pedalejar al ritme del Bicifest amb propostes relacionades amb el món de la bicicleta i la mobilitat sostenible. Entre altres activitats, el dimecres, 10 de maig, es va celebrar una tertúlia sobre llibres i publicacions de temàtica ciclista al MuVIM (Museu Valencià de la Il·lustració i la Modernitat) i el dijous, 11 de maig, es va estrenar el documental Rondant pel Clima: un viatge cap als efectes del Canvi Climàtic en l’IVAM (Institut Valencià d’Art Modern).

El cap de setmana, el Bicifest continuà amb la seua intensa programació. El dissabte, 13 de maig, es va organitzar al Jardí del Túria una Bicimostra amb la participació d’associacions, col·lectius, empreses i organitzacions del sector de la bici de València. En este esdeveniment no podia faltar València en Bici-Acció Ecologista Agró, que va instal·lar un punt informatiu per a explicar tot el treball desenvolupat pels nostres companys durant els últims 25 anys per a millorar la mobilitat del Cap i Casal. A més a més, el nostres companys de València en Bici-AE Agró també es van sumar el diumenge, 14 de maig, al passeig ciclista que es va celebrar pels carrers de València.

Fins al pròxim 31 de maig, el Bicifest continuarà programant activitats per a fomentar l’ús de la bicicleta i aconseguir que València siga declarada Capital Mediterrània de la Bici. Des de València en Bici t’animem a participar en elles. Pedaleja al ritme del Bicifest i ajuda’ns a fer de València una ciutat més amable, segura i ciclabe!!!

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : Inaugurem l’Anell Ciclista

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?