Arrel de la web > AE-Agró > Agenda > Visita guiada a la Marjal dels Moros

Camp de Morvedre

Visita guiada a la Marjal dels Moros

Vine a descobrir el teu patrimoni natural!!!

diumenge 28 de maig de 2017, per  AE-Agró

DIUMENGE 28 DE MAIG: Amb motiu de la candidatura de Sagunt a Patrimoni de la Humanitat, Acció Ecologista-Agró i l’Ajuntament de la capital del Camp de Morvedre et convidem els diumenges del mes de maig a descobrir el patrimoni natural de la ciutat. Com? Doncs, amb quatre visites guiades a diferents paratges naturals de Sagunt: la Muntanya de Romeu, el Riu Palància, la Finca de Penya i la Marjal dels Moros.

L’última excursió, programada per al diumenge 28 de maig, ens portarà a descobrir una de les joies ornitològiques del País Valencià: la Marjal dels Moros. En este xicotet però espectacular aiguamoll realitzarem un passeig per l’Assegador de la Mar des del Grau Vell, punt d’inici i final de la ruta, fins a l’Estany de Puçol. El recorregut serà d’aproximadament 7 km de distància i apte per a tots els públics.

A més a més de l’espectacular colònia nidificant d’aus de la Marjal dels Moros, també descobrirem un dels saladars millor conservats de la comarca del Camp de Morvedre. Per a participar en esta visita guiada, que començarà a les 10:00 hores, no cal inscripció prèvia. Si necessites realitzar qualsevol consulta sobre la ruta, pots posar-te en contacte amb la Comissió d’Educació Ambiental d’AE-Agró enviant un correu electrònic a agromorvedre@gmail.com. T’esperem per a descobrir-te el patrimoni natural de Sagunt!!!

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : Descobrim el patrimoni natural del Riu Palància

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?