Arrel de la web > Projectes > Educació ambiental > La Casa Penya > Estiu Jove a la Casa Penya > L’Estiu Jove et desafia a convertir-te en un animal de (...)

Educació Ambiental

L’Estiu Jove et desafia a convertir-te en un animal de marjal

T’esperem per a fer el salvatge a la Casa Penya de Sagunt

dimarts 13 de juny de 2017, per  AE-Agró

Si tens entre 10 i 18 anys, este estiu et desafiem a descobrir el teu costat més salvatge i viure aventures úniques en la Marjal d’Almardà-Almenara. Amb este repte la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Sagunt i la Comissió d’Educació Ambiental d’Acció Ecologista-Agró Camp de Morvedre et convidem a participar en la quarta edició de l’Estiu Jove a la Casa Penya, una cita carregada d’activitats a la vora de la mar per a divertir-se, experimentar, fer amics i amigues i aprendre de la natura. Així que ja saps, si este estiu vols fer el salvatge i ser un animal de marjal, t’esperem del 26 al 30 de juny en el centre d’educació i voluntariat ambiental de la Marjal d’Almardà. T’atrevixes a marjalejar???

Masterchef ecològic, passejos a cavall, gimcanes, censos de tortugues autòctones, visites a horts ecològics i moltes més sorpreses t’esperen si t’apuntes a l’Estiu Jove a la Casa Penya, una aventura a la vora de la mar que enguany celebra la seua quarta edició. Els únics requisits per a participar són tindre entre 10 i 18 anys i voler ser un animal de la marjal.

Esta cita, organitzada per la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Sagunt i la Comissió d’Educació Ambiental d’Acció Ecologista-Agró Camp de Morvedre, arrancarà el dilluns 26 de juny i finalitzarà el divendres 30 de juny. El preu és de 32 euros i la matrícula inclou monitors, assegurança, transport intern i, per descomptat, diversió, marjal, aventura i platja tots els dies de 10:00 a 14:00 hores.

Amb l’Estiu Jove volem que vos divertiu i aprengueu de la natura a la Casa Penya de Sagunt. Per això, establirem la nostra base d’operacions en este centre d’educació i voluntariat ambiental per a viure després experiències i aventures per la Marjal d’Almardà.

Si no vols perdre’t esta oportunitat per a conéixer la Casa Penya, fer amics i gaudir de la natura, apunta’t ja a l’Estiu Jove a la Casa de la Joventut de Sagunt (C/Albalat, NÚM. 1, 96 265 58 80) o al Casal Jove del Port (C/Vent de Marinada, S/NÚM., 96 268 34 39). Si t’atrevixes a marjalejar, vine a fer el salvatge a la Casa Penya!!! No et penediràs!!!

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : Els col·legis de Sagunt celebren el Dia de l’Arbre Escolar

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?