Arrel de la web > Notícies > Candidats a premi Carrasca i premi Residu 2017

Pam a pam

Candidats a premi Carrasca i premi Residu 2017

Complim 30 anys de resistència ecologista i ho volem celebrar amb tu

divendres 16 de juny de 2017, per  AE-Agró

En 2017 Acció Ecologista-Agró celebra el seus 30 anys de resistència ecologista i per això et convidem a la nostra festa d’aniversari. La cita serà el proper divendres 23 de juny, a les 20:00 hores, a la ciutat de València. Concretament al local La Edad de Oro (C/Sant Jacint, NÚM. 3). El preu de l’entrada és de 15 euros i inclou sopar i consumició. La festa comptarà amb les actuacions musicals de Black Coffe Blues & Soul i Contra-Band. A més a més, amb la col·laboració de tots els assistents, lliurarem el premi Carrasca, que reconeix el treball pam a pam d’una entitat en defensa de la natura, i el premi Residu, que denuncia a qui posa en perill el medi ambient. Estos són els candidats a premi Carrasca i Residu 2017:

Candidats Premi Carrasca

Plataforma per la Sobirania Alimentària del País Valencià

Espai que aglutina iniciatives, organitzacions i col·lectius que treballen per la sobirania alimentària al País Valencià defensant el dret dels pobles a definir les seues pròpies polítiques i estratègies sustentables de producció, distribució i consum d’aliments.

Samaruc Digital

Portal d’informació ambiental que oferix de manera prioritària tot tipus de continguts sobre el País Valencià. Actualment és el principal mitjà de comunicació ambiental en valencià que podem trobar al nostre territori, on s’ha consolidat com un altaveu de la natura.

Som Energia

La cooperativa d’energies renovables més important de l’Estat espanyol. Compta amb més de 35.000 socis, entre ells Acció Ecologista-Agró. Amb una estructura oberta, participativa i assembleària desafia l’hegemonia de l’oligopoli energètic i ja subministra a 50.000 llars i empreses.

Candidats a premi Residu

Lafarge-Holcim

Multinacional del ciment vinculada a l’Estat Islàmic (ISIS), que aspira a construir el mur de Trump, que incinera residus a Sagunt i que pretén obrir una nova pedrera a les muntanyes litorals del Camp de Morvedre, on ja explota la del Salt del Llop en la Muntanya de Romeu.

Ecoembes

Presumpta organització sense ànim de lucre que, amb diners públics, exercix el monopoli del reciclatge d’envasos domèstics a Espanya. Impedix la implantació de formes alternatives de reciclatge, és poc transparent i, a més a més, poc eficient en la gestió dels residus.

Sidi Saler

L’Algarrobico valencià, propietat del BBVA i Caixabank, és un hotel ubicat en el Parc Natural de l’Albufera fora d’ordenació urbanística. Concretament a la Devesa del Saler, on impedix amb la seua presència la regeneració del cordó dunar del parc natural.

T’esperem el pròxim divendres 23 de juny a la festa del XXX aniversari d’AE-Agró per a elegir entre totes i tots al premi Carrasca i premi Residu 2017. En 2013, quan vam lliurar per última vegada estos guardons, vam premiar a la Fira Alternativa de València amb el Carrasca i a Isabel Bonig, aleshores Consellera de Medi Ambient del PP, amb el Residu. Vine a la festa, celebra amb nosaltres els nostres 30 anys de resistència ecologista i ajuda’ns amb el teu vot a elegir al nou premi Carrasca i Residu.

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : 25 años de ecologismo en valenciano

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?