Arrel de la web > AE-Agró > Agenda > Visita guiada a la Casa Penya de Sagunt

La Casa Penya

Visita guiada a la Casa Penya de Sagunt

Deixa’t seduir i vine a descobrir els tresors naturals de la Marjal d’Almardà!!!

diumenge 25 de juny de 2017, per  AE-Agró

DIUMENGE 25 DE JUNY: Durant els mesos de maig i juny, Acció Ecologista-Agró i l’Ajuntament de Sagunt (Camp de Morvedre, València) et proposem que et deixes seduir per la Casa Penya, el centre d’educació i voluntariat de la Marjal d’Almardà-Almenara. Amb este desig, la Comissió d’Educació Ambiental d’AE-Agró programarà cada dos diumenges una visita guiada a la Casa Penya que inclourà també un passeig per la Finca de Penya, la reserva de fauna silvestre de la Marjal d’Almardà.

La pròxima visita guiada serà este diumenge, 25 de juny, d’11:00 a 13:30 hores. A més a més, et recordem que, des del 10 de maig fins al 29 de juny, la Casa Penya també obri les seues portes tots els dimecres i dijous d’11:00 a 13:30 hores. L’objectiu? Doncs, que amants de la natura, veïns, turistes i curiosos puguen "inspeccionar" pel seu compte la Casa Penya i descobrisquen, amb l’exposició permanent i la resta d’equipaments d’este centre mediambiental, els tresors naturals dels ecosistemes mediterranis litorals: la platja, el saladar i la marjal.

Si vols rebre més informació de la Casa Penya, concertar una visita per a grups o necessites realitzar qualsevol altra consulta, envia un correu electrònic a visitescasapenya@gmail.com o telefona pels matins al 960 263 617. Deixa’t seduir per la marjal i vine a la Casa Penya!!!

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : Descobrim el patrimoni natural de la Finca de Penya

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?