Arrel de la web > AE-Agró > Agenda > Taula redona "València Renovable"

Marfull

Taula redona "València Renovable"

Setmana Europa de l’Energia Sostenible

dijous 22 de juny de 2017, per  AE-Agró

DIJOUS 22 DE JUNY: Del 19 al 25 de juny, l’Ajuntament de València i la plataforma València Ecològica, en la qual participa Acció Ecologista-Agró, celebren la Setmana Europea de l’Energia Sostenible "València Renovable". Amb motiu d’esta cita, durant els pròxims dies es programaran en el Cap i Casal conferències, xerrades, taules redones, cine-fòrums, tallers i tots tipus d’activitats per a conscienciar a la societat sobre la importància de l’eficiència energètica i l’ús de les energies renovables.

Entre les diferents convocatòries, este dijous, 22 de juny, tindrà lloc la taula redona "València Renovable", en la qual es debatrà sobre les noves corrent energètiques i la necessitat d’abandonar les energies no renovables. El col·loqui el moderarà Andreu Escrivà, Premi Europeu de Divulgació Científica Estudi General, i comptarà amb els següents ponents: Raquel García Monzon, (responsable d’energia del Programa Clima i Energia de WWF), Sara Pinzzinato (responsable de la Campanya de Renovables de Greenpeace), Salva Moncayo (Plataforma per un Nou Model Energètic) i la nostra companya Lourdes Tejedor (Marfull-Acció Ecologista Agró).

La cita serà a les 19:00 hores al Col·legi Major Rector Peset (Plaça del Forn de Sant Nicolau, NÚM. 4). A més a més d’esta taula redona, amb motiu de la Setmana Europea de l’Energia Sostenible, des d’AE-Agró també et convidem a participar en el Festival "València Renovable", que es celebrarà el pròxim diumenge, 25 de juny, a la Plaça de la Mare de Déu i la Plaça de l’Almoina.

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : Dia Internacional de l’Eficiència Energètica

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n'esteu, escriviu a continuació l'identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d' inscriure's.

Connexióinscriure'scontrasenya oblidada?

Inici
Biodiversitat

Darrers articles

Darrers articles