Arrel de la web > AE-Agró > Agenda > Festival "València Renovable"

Tanquem Cofrents

Festival "València Renovable"

Setmana Europa de l’Energia Sostenible

diumenge 25 de juny de 2017, per  AE-Agró

DIUMENGE 25 DE JUNY: Del 19 al 25 de juny, l’Ajuntament de València i la plataforma València Ecològica, en la qual participa Acció Ecologista-Agró, celebren la Setmana Europea de l’Energia Sostenible "València Renovable". Amb motiu d’esta cita, durant els pròxims dies es programaran en el Cap i Casal conferències, xerrades, taules redones, cine-fòrums, tallers i tots tipus d’activitats per a conscienciar a la societat sobre la importància de l’eficiència energètica i l’ús de les energies renovables.

Entre les diferents convocatòries, este diumenge, 25 de juny, podràs assistir al Festival "València Renovable", que tindrà lloc de 10:00 a 14:00 hores a la Plaça de la Mare de Déu i la Plaça de l’Almoina. L’esdeveniment inclou activitats infantils (tallers de manualitats, ludoteca de reciclatge de jocs tradicionals i teatre per al més menuts) i també per a adults (degustació de productes ecològics i de proximitat, exposicions, animació musicals). A més a més, també es celebrarà una fira d’entitats valencianes implicades en la transició energètica que comptarà amb la participació de Tanquem Cofrents, plataforma de la qual és membre Acció Ecologista-Agró.

A més a més del Festival "València Renovable", amb motiu de la Setmana Europea de l’Energia Sostenible, des d’AE-Agró també et convidem a la taula redona "València Renovable". Este debat, programat per a este dijous, 22 de juny, analitzarà les noves corrent energètiques i la necessitat d’abandonar les energies no renovables. Este col·loqui el moderarà Andreu Escrivà, Premi Europeu de Divulgació Científica Estudi General, i comptarà amb els següents ponents: Raquel García Monzón, (responsable d’energia del Programa Clima i Energia de WWF), Sara Pinzzinato (responsable de la Campanya de Renovables de Greenpeace), Salva Moncayo (Plataforma per un Nou Model Energètic) i la nostra companya Lourdes Tejedor (Marfull-Acció Ecologista Agró).

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : Els ecologistes valencians, enamorats de les renovables

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n'esteu, escriviu a continuació l'identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d' inscriure's.

Connexióinscriure'scontrasenya oblidada?

Inici
Biodiversitat

Darrers articles

Darrers articles