Arrel de la web > AE-Agró > Agenda > Estiu Jove a la Casa Penya

Educació Ambiental

Estiu Jove a la Casa Penya

T’esperem per a fer el salvatge a la Marjal d’Almardà-Almenara

dilluns 26 de juny de 2017, per  AE-Agró

DEL DILLUNS 26 AL DIVENDRES 31 DE JUNY: Masterchef ecològic, passejos a cavall, gimcanes, censos de tortugues autòctones, visites a horts ecològics i moltes més sorpreses t’esperen si t’apuntes a l’Estiu Jove a la Casa Penya, una aventura a la vora de la mar que enguany celebra la seua quarta edició. Els únics requisits per a participar són tindre entre 10 i 18 anys i voler ser un animal de la marjal.

Esta cita, organitzada per la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Sagunt i la Comissió d’Educació Ambiental d’Acció Ecologista-Agró Camp de Morvedre, arrancarà el dilluns 26 de juny i finalitzarà el divendres 30 de juny. El preu és de 32 euros i la matrícula inclou monitors, assegurança, transport intern i, per descomptat, diversió, marjal, aventura i platja tots els dies de 10:00 a 14:00 hores.

Si no vols perdre’t esta oportunitat única per a conéixer la Casa Penya, fer amics i gaudir de la natura, apunta’t ja a l’Estiu Jove a la Casa de la Joventut de Sagunt (C/Albalat, NÚM. 1, 96 265 58 80) o al Casal Jove del Port (C/Vent de Marinada, S/NÚM., 96 268 34 39). Si t’atrevixes a marjalejar, vine a fer el salvatge a la Casa Penya!!! No et penediràs!!!

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : Deixa’t seduir per la Casa Penya

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n'esteu, escriviu a continuació l'identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d' inscriure's.

Connexióinscriure'scontrasenya oblidada?

Inici
Biodiversitat

Darrers articles

Darrers articles