Arrel de la web > AE-Agró > Agenda > Projecte Emys a Massamagrell: Col·locació de mornells a la Marjal de (...)

Voluntariat Ambiental

Projecte Emys a Massamagrell: Col·locació de mornells a la Marjal de Rafalell i Vistabella

T’esperem per a estudiar i conservar les nostres tortugues autòctones!!!

dissabte 1 de juliol de 2017, per  AE-Agró

DISSABTE 1 DE JULIOL: Un any més, i ja van set, el Projecte Emys d’Acció Ecologista-Agró viatja a la Marjal de Rafalell i Vistabella-Massamagrell (Horta Nord, València). L’objectiu? Doncs, estudiar la població de tortugues d’estany europees (Emys orbicularis) i tortugues d’aigua ibèriques (Mauremys leprosa) que sobreviu en este xicotet aiguamoll litoral.

En esta edició el Projecte Emys convocarà quatre voluntariats a la Marjal de Rafalell i Vistabella. El primer serà el dissabte 1 de juliol, a les 8:30 hores, quan col·locarem els mornells (trampes artesanals) amb els quals realitzarem este cens de tortugues autòctones. Les jornades de revisió de les trampes seran el dimarts 4, el dissabte 8 i el dimarts 11 de juliol, també a les 8:30 hores.

El punt de trobada serà la gasolinera de la platja de La Pobla de Farnals. Si vols participar en esta iniciativa de ciència ciutadana, que a la Marjal de Rafalell i Vistabella compta amb la col·laboració d’Ambiens i la Conselleria de Medi Ambient, només has d’enviar un correu electrònic a projecteemys@gmail.com. T’esperem a Massamagrell per a estudiar i conservar les nostres tortugues autòctones!!!

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : Projecte Emys 2016: Informe Massamagrell

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n'esteu, escriviu a continuació l'identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d' inscriure's.

Connexióinscriure'scontrasenya oblidada?

Inici
Biodiversitat

Darrers articles

Darrers articles