Voluntaris compromesos pel medi ambient

Arrel de la web > Projectes > Educació ambiental > La Casa Penya > Estiu Jove a la Casa Penya > Nova promoció d’animals de marjal

Educació Ambiental

Nova promoció d’animals de marjal

Una quinzena d’adolescents aprén a fer el salvatge amb l’Estiu Jove

dilluns 3 de juliol de 2017, per  AE-Agró

Un curs més, la Comissió d’Educació Ambiental d’Acció Ecologista-Agró i la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Sagunt (Camp de Morvedre, València) han convocat l’Estiu Jove, una aventura a la vora de la mar per a divertir-se, experimentar, fer noves amistats i aprendre de la natura. On? Doncs, a la Casa Penya, el centre d’educació i voluntariat ambiental de la Marjal d’Almardà-Almenara, on la quinzena d’adolescents que han participat en la quarta edició de l’Estiu Jove s’han transformat en animals de marjal durant la darrera setmana de juny. Des d’AE-Agró volem agrair a esta nova promoció marjalera la seua implicació i les seues ganes d’aprendre i fer el salvatge. Fins al pròxim Estiu Jove, animals de marjal!!!

Marjal (molta marjal), passejos a cavall, platja, masterchef ecològic, censos de fauna aquàtica, tallers de consum responsable, agricultura ecològica i aus. Estos han sigut els principals ingredients del menú d’activitats del quart Estiu Jove a la Casa Penya, una cita que enguany, com a postre, ha programat una visita final al Parc Natural de l’Albufera de València. Concretament al Tancat de la Pipa.

En esta quarta edició, celebrada del dilluns 26 al divendres 30 de juny, l’Estiu Jove ha comptat amb la participació d’una quinzena d’adolescents que han tingut l’oportunitat de viure experiències úniques, fer noves amistats i descobrir els tresors de la nostra natura a la Casa Penya, el centre d’educació i voluntariat ambiental de la Marjal d’Almardà-Almenara.

Des de la Comissió d’Educació Ambiental d’Acció Ecologista-Agró volem donar les gràcies a totes les persones i entitats que han fet possible de nou este màgic i salvatge projecte educatiu: els adolescents que s’han apuntat, els seus pares i les seues mares, els col·laboradors que ens han ajudat a portar-lo endavant i, com no, a la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Sagunt (Camp de Morvedre, València) per tornar a apostar per esta iniciativa.

Si com la nova promoció d’animals de marjal de l’Estiu Jove vols vindre a fer el salvatge a la Casa Penya, recorda que del 3 al 13 de juliol pots participar en el voluntariat ambiental del Projecte Emys. I, si vols visitar la Casa Penya i descobrir els seus tresors naturals, t’informem que durant els mesos de juliol i agost AE-Agró organitzarà els diumenges visites guiades al centre d’educació i voluntariat ambiental de la Marjal d’Almardà. La primera serà este diumenge, 9 de juliol, quan t’esperem a les 11:00 hores a la Casa Penya. T’apuntes???

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : La Casa Penya frega els 500 visitants durant l’estiu

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?