Arrel de la web > AE-Agró > Agenda > La Costera de Puçol: Ruta teatralitzada "Els mags de les estreles"

Horta Nord

La Costera de Puçol: Ruta teatralitzada "Els mags de les estreles"

Ja no queden places ni per a juliol ni per a agost per a esta activitat nocturna

divendres 21 de juliol de 2017, per  AE-Agró

DIVENDRES 21 DE JULIOL: La pròxima activitat de "Nits de Natura a La Costera", iniciativa organitzada pel col·lectiu comarcal d’Acció Ecologista-Agró Horta Nord amb la col·laboració de l’Ajuntament de Puçol, serà el pròxim divendres, 21 de juliol. Concretament es tracta de la ruta teatralitzada Els mags de les estreles de Calderona Viva. Tanmateix, vos informem que ja no queden places lliures per a esta nova jornada de natura a la llum de la Lluna en el paratge natural municipal de Puçol.

A més a més, vos informem que l’aforament per a la ruta teatralitzada Els mags de les estreles d’agost, que es celebrarà el divendres 11, també està complet ja. Això sí, encara queden algunes places lliures per a l’espectacle familiar de Calderona Viva Amigues de la nit, programat per al dijous 24 d’agost a La Costera de Puçol. Per a apuntar-te només has d’enviar un correu electrònic a avillalba@calderonaviva.com o telefonar al 626 679 579. Però, fes-ho ràpid perquè les places volen!!!

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : La màgia de les estreles torna a La Costera

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?