Arrel de la web > AE-Agró > Agenda > Platja de Puçol: Jornada de silvicultura dunar

Horta Nord

Platja de Puçol: Jornada de silvicultura dunar

T’esperem en este voluntariat a la vora de la mar!!!

dijous 20 de juliol de 2017, per  AE-Agró

DIJOUS 20 DE JULIOL: El col·lectiu comarcal d’Acció Ecologista-Agró Horta Nord et convida a participar en una jornada de silvicultura dunar el pròxim dijous, 20 de juliol, a la platja de Puçol. Concretament a la zona dunar restaurada per AE-Agró, on retirarem barrella punxosa (Salsola kali), una espècie autòctona pionera dels ecosistemes dunars que, com el seu nom indica, punxa i pot ocasionar molèsties a veïns i turistes durant la campanya de l’estiu.

A més a més de retirar la barrella punxosa, també dispersarem llavors de lliris de mar (Pancratium maritimum) i altres espècies autòctones del nostre litoral, per a afavorir així la seua presència en esta platja. Des de 2012, AE-Agró treballa pam a pam per a restaurar un xicotet cordó dunar a Puçol amb el repte de minimitzar la històrica pèrdua d’arena que patix este racó del nostre litoral. I, fins al moment, ho estem aconseguint!!!

Si vols col·laborar amb este projecte de restauració dunar i ajudar-nos a protegir i embellir esta platja de l’Horta Nord, participa en esta jornada de silvicultura dunar. El punt de trobada per a esta activitat, que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Puçol, la Falla Camí La Mar, el Club de Submarinisme Trotafons i Voluns Spain, serà la zona nord del passeig marítim de Puçol, junt a la Gola de l’Estany de la Marjal dels Moros, on hem quedat a les 10:00 hores. Si tens qualsevol dubte o necessites més informació, pots telefonar al 691 077 424. T’esperem en este voluntariat a la vora de la mar!!!

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : El lliri de mar torna a florir en la platja de Puçol

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?