Arrel de la web > AE-Agró > Agenda > Certamen Amfibi: Xerrada-taller del projecte "Aliades en la (...)

Pam a pam

Certamen Amfibi: Xerrada-taller del projecte "Aliades en la Nit"

T’esperem a l’Albufera per a explicar-te els beneficis ambientals de les rates penades

divendres 21 de juliol de 2017, per  AE-Agró

DIVENDRES 21 DE JULIOL: Amb motiu de la setena edició de l’Amfibi, certamen de les cultures i els paisatges de l’aigua organitzat des de 2011 per la Fundació Assut, el projecte "Aliades en la Nit" celebra una activitat oberta al públic al Parc Natural de l’Albufera de València. La cita serà el pròxim divendres, 21 de juliol, a les 19:30 hores a La Casa de la Demanà (El Saler). Concretament es tracta d’una xerrada-taller sobre este projecte que impulsa Acció Ecologista-Agró i Roncadell, amb el suport de l’Ajuntament de València i la col·laboració d’entitats com La Granja de Bitxos, per a fomentar la presència de rates penades a l’Horta i els arrossars.

A més a més d’esta nova activitat del projecte "Aliades en la Nit", el festival Amfibi, certamen que enguany commemora el 150 aniversari del naixement de Blasco Ibáñez, també projecta el mateix divendres, a partir de les 22:00 hores a la Casa Forestal del Saler, la pel·lícula Cañas y barro (1954). Així que ja saps, si vols descobrir els beneficis ambientals de les rates penades i gaudir d’una jornada de pel·lícula, t’esperem el pròxim divendres al Parc Natural de l’Albufera de València.

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : Rates penades contra les plagues de l’arròs i la xufa

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?