Arrel de la web > AE-Agró > Agenda > Projecte Emys a Montesa: Cens de tortugues al Riu Canyoles

Voluntariat Ambiental

Projecte Emys a Montesa: Cens de tortugues al Riu Canyoles

T’esperem en esta nova aventura a la recerca de més Mauremys leprosa!!!

dimarts 8 d’agost de 2017, per  AE-Agró

DIMARTS 8 D’AGOST: Este estiu el Projecte Emys d’Acció Ecologista-Agró viatja de nou a la comarca de La Costera per a continuar amb el seguiment de la població de tortuga d’aigua ibèrica (Mauremys leprosa) del Riu Canyoles. Però, enguany canviem la zona d’estudi d’esta població de tortuga d’aigua ibèrica, que vam descobrir en 2012. Després de convocar este voluntariat ambiental a Moixent, Xàtiva i Vallada, en esta edició realitzarem el cens en el tram del Canyoles que travessa la localitat de Montesa. L’objectiu? Constatar la presència de la Mauremys leprosa i, de pas, retirar tortugues d’espècies exòtiques.

Amb este repte, el Projecte Emys d’AE-Agró convoca tres jornades de voluntariat al Canyoles amb la col·laboració de l’Ajuntament de Montesa i la Conselleria de Medi Ambient. Concretament el dimarts 25 de juliol, el dimecres 2 d’agost (a les 17:45 hores) i el dimarts 8 d’agost (a les 10:15 hores), quan revisarem les trampes flotants que tenim instal·lades en el riu per a fer el seguiment d’esta població de tortugues autòctones.

Per a participar en esta nova aventura del Projecte Emys al Canyoles, només has d’enviar un correu electrònic a agrocostera@gmail.com i t’indicarem el punt de trobada per a cada jornada de voluntariat d’esta iniciativa de ciència ciutadana. T’esperem al Canyoles per a tortuguejar!!!

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : Projecte Emys 2016: Informe La Costera

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?