Arrel de la web > AE-Agró > Agenda > Projecte Emys a Moixent: Cens de tortugues al Riu Canyoles

Voluntariat Ambiental

Projecte Emys a Moixent: Cens de tortugues al Riu Canyoles

T’esperem per a continuar amb l’estudi d’esta població de Mauremys leprosa!!!

dimecres 30 d’agost de 2017, per  AE-Agró

DIMECRES 30 D’AGOST: Este estiu el Projecte Emys d’Acció Ecologista-Agró viatja de nou a la comarca de La Costera per a continuar amb el seguiment de la població de tortuga d’aigua ibèrica (Mauremys leprosa) del Riu Canyoles. Després de realitzar l’estudi en el tram del Canyoles que travessa Montesa, ara ens desplacem a Moixent, on el Projecte Emys treballa des de 2012 per a conservar esta població de Mauremys leprosa.

Enguany, este voluntariat ambiental, que compta amb la col·laboració de la Conselleria de Medi Ambient, constarà de tres jornades de seguiment de tortugues, programades per al 16, el 22 i el 30 d’agost. El punt de trobada per als voluntaris serà l’estació del tren de Moixent, on t’esperem el dimecres 30 d’agost, a les 17:35 hores, per a revisar les trampes flotants que tenim instal·lades en el riu per a censar esta població de Mauremys leprosa.

Per a participar en esta iniciativa de ciència ciutadana al Canyoles, només has d’enviar un correu electrònic a agrocostera@gmail.com. Participa en el Projecte Emys i ajuda’ns a conservar i protegir a les nostres tortugues autòctones!!!

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : Projecte Emys 2016: Informe La Costera

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?